9,2
1.168 beoordelingen
1184_TO_Headerbeelden_op_formaat_Proace_city_electric_long_1920x1080

Proace City Financial Lease Actie

Nu tijdelijk vanaf 4,5% rente en € 133,- bijtelling p/m

Vraag offerte aan

Een compacte bestelauto én een groot talent. Nu met een scherp Financial Leasetarief van 4,5% rente en een bijtelling vanaf € 133,- p/m. Dat is inclusief 10 jaar garantie en een royale standaarduitrusting. U rijdt de Proace City vanaf € 19.645, - (benzine) of € 22.345, - (diesel) excl. BPM en excl. BTW. De 100% elektrische Proace City Electric staat al vanaf € 34.500,- bij u voor de zaak (€ 227,- netto bijtelling p/m).

Toyota Proace City interieur met bestuurder
Een goede deal van Toyota
  • Tijdelijk zeer scherp rentetarief Financial Lease
  • 10 jaar volledige garantie
  • Standaard royaal uitgerust
  • Eén aanspreekpunt voor laadpaal, onderhoud en financiering
Financial lease. Nu tegen slechts 4,5% rente

Als u kiest voor Financial Lease van Toyota, dan houdt u geld vrij voor andere investeringen in uw bedrijf. En met het zeer lage actietarief van 4,5% rente op de Proace City wordt die keuze nu wel heel makkelijk. U betaalt een vast bedrag per maand, dus dat is makkelijk budgetteren. Rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar en aan het einde van de looptijd bent u volledig eigenaar van uw Proace City!

Toyota Proace City exterieur 2 modellen1
Vraag offerte aan
Goed in z'n uitrusting

Als het aan de Proace City ligt, is elke werkdag een goede dag. Hij zorgt er dan ook voor dat comfort en veiligheid op hoog niveau liggen. Met bijvoorbeeld het Toyota Pro-Touch 8” audiosysteem met CarPlay, DAB+ en Bluetooth. Of de in hoogte verstelbare bestuurdersstoel met lendensteun, de relaxte cruise control en de airbags voor u en uw passagier. Het is allemaal - en nog veel meer - standaard op de Proace City.

Toyota Proace City interieur dashboard
Toyota Proace City exterieur driekwart linksvoor zilvergrijs
Groter dan hij lijkt

Als u de Proace City bekijkt, ziet u een knappe, compacte bestelauto. Onder dat fraaie design zit, ook letterlijk, een groot talent. Zo biedt hij de grootste laadlengte in zijn klasse met een fors laadvolume van wel 3,3 tot 3,9 m3 voor de Long-uitvoering. Beide uitvoeringen bieden zelfs voldoende ruimte voor twee europallets. Samen met een laadvermogen tot 1.000 kg (Electric: 700 kg) en een maximaal trekgewicht van 1.500 kg (Electric: 750 kg) kunt u dus echt alle kanten op.

Meer zekerheid krijgt u nergens

Toyota is trots op de betrouwbaarheid van haar bedrijfswagens. En daar past een hele lange garantie van 10 jaar/max. 200.000 kilometer bij. Ook op de batterijen! ** Voor ondernemers bieden we hiermee een stuk extra zekerheid, want stilstand is verlies. Als de Proace City Electric ook na de reguliere garantietermijn bij de Toyota dealer in onderhoud blijft, wordt de garantie na elke onderhoudsbeurt weer een jaar verlengd. Zelfs totdat hij 10 jaar oud is.

Toyota-Proace-City-Electric-driekwart-linksvoor-straat
Lees meer

Disclaimer:

Actieperiode loopt van 17-07-2023 t/m 31-03-2024 (uiterste registratiedatum 01-03-2024). Prijs exclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

* De netto bijtelling is berekend op basis van de fiscale waarde, een bijtellingspercentage van 22% en 36,93% inkomstenbelasting.

** Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor nieuwe en gebruikte auto's, en ook tot 10 jaar (max. 300.000 km) op de EV-tractiebatterij van batterij-elektrische modellen. Vraag uw dealer naar de voorwaarden of lees de volledige voorwaarden op toyota.nl/10jaargarantie.