9,2
1.183 beoordelingen
Terug naar overzicht
01-Toyota-maakt-prijzen-PROACE-CITY-VERSO-bekend-hero-1140.jpg

Spectaculair ruime PROACE CITY VERSO

Wat vindt de autopers?

Spectaculair ruim en handig in gebruik. Zomaar twee conclusies die autojournalisten trekken nadat ze in de Toyota PROACE CITY VERSO gereden hebben. ‘Kampioen in handigheid’ staat boven het testverslag van Algemeen Dagblad. En ook Autovisie en De Telegraaf zijn enthousiast over de Toyota PROACE CITY VERSO.

Spectaculair in zit- en bergruimte

Algemeen Dagblad noemt de Toyota PROACE CITY VERSO verder spectaculair in zit- en bagageruimte. We citeren: ‘Je zit lekker hoog, je hebt armleuningen, en het zicht rondom is ideaal dankzij het grote ruitoppervlak. Ook op de achterbank is ruim voldoende zitruimte, met vooral veel hoofdruimte en een makkelijke instap via de schuifdeuren. Dankzij talloze bergvakken en maar liefst drie dashboardkastjes is bergruimte nooit een probleem. Tegen het plafond prijkt een sierlijke lichtbalk met bovenop de mogelijkheid spullen te leggen. De reusachtige bagageruimte biedt maximaal 3.300 liter inhoud.’

08-Toyota-maakt-prijzen-PROACE-CITY-VERSO-bekend-spectaculair.jpg
Briljante Toyota PROACE CITY VERSO

‘Ruimtewonder’ kopt De Telegraaf boven zijn testverslag van de Toyota PROACE CITY VERSO. Vervolgens gaat het dagblad verder met: ‘Er is een alternatief voor de liefhebber van de ruimte-auto en dat is de briljante Toyota PROACE CITY VERSO.’ De Telegraaf noemt de Toyota een bedrijfswagen met ruiten en een achterbank. Dat klopt, want de bestelauto Toyota PROACE CITY is de basis. ‘Met de 1.2-driecilinder benzinemotor, gekoppeld aan een achttraps automaat, komt de VERSO uitstekend mee met het verkeer’, benadrukt De Telegraaf.

10-Toyota-maakt-prijzen-PROACE-CITY-VERSO-bekend-555-briljante.jpg
Vlot door souplesse en turbo

Ook Autovisie reed met de Toyota PROACE CITY VERSO. ‘Overall voelt de VERSO comfortabel aan’, zegt het magazine. ‘Hij laat zich gemakkelijk en voldoende nauwkeurig sturen. De korte draaicirkel maakt hem wendbaar. (…) Hij is vlot door zijn souplesse en turbo, alsmede door zijn alert reagerende transmissie.’ Dat we te maken hebben met wellicht de ruimste Toyota ooit, is ook Autovisie opgevallen: ‘Het is een ruimtewonder op wielen, want je kunt er meer spullen in kwijt dan in menige ruimtewagen. En dat alles tot in detail gesorteerd, het barst namelijk van de vakken.’

06-Toyota-maakt-prijzen-PROACE-CITY-VERSO-bekend-vlot-door-souplesse.jpg
Vijf of zeven zitplaatsen

Na alle positieve geluiden van de Nederlandse autopers nieuwsgierig geworden naar de Toyota PROACE CITY VERSO? Weet dan dat de praktische gezinsauto leverbaar is met de keuze uit twee lengtematen en met vijf of zelfs zeven zitplaatsen. Aan beide zijkanten bevindt zich een schuifdeur voor een supergemakkelijke toegang tot het riante interieur. De consumentenprijzen beginnen bij 30.675 euro. Je krijgt bovendien maar liefst vijf jaar garantie, uniek in zijn segment. Net als de autopers proefrijden? Dat kan bij de Toyota dealer!

09-Toyota-maakt-prijzen-PROACE-CITY-VERSO-bekend-vijf-of-zeven-1140.jpg
Inschrijven Toyota nieuwsbrief Meer info over de PROACE CITY VERSO