9,1
911 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,1

911 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer goede partner voor mij met mijn Toyota Prius

Louis Eggen (Leiden)
21-05-2020

Klantvriendelijk, uitstekende service en goede nazorg (wordt altijd na plusminus een week gebeld of alles naar wens is en of er nog opmerkingen zijn). Ik kom er graag.

J.A Bouwmeester.v.d.Plas (Oude Wetering)
15-05-2020

Correcte behandeling, vriendelijke ontvangst, een plezierige zaak.

Dick keij (Leiden)
14-05-2020

Je wordt meteen geholpen, hoe klein het mankement ook is. Het is ook niet van invloed of je een oude auto hebt. Als er even niemand uit de werkplaats beschikbaar is om je bandenspanning te controleren, komt iemand uit de showroom om je te helpen. Ze begrijpen goed dat je zuinig bent op je Toyota.

Annemarie Hendriks (Leiderdorp)
06-05-2020

Uitstekende service, correcte behandeling, we rijden al meer dan 30 jaar Toyota.

Dhr. Jan D de Klerk
04-05-2020

Bijna 20 jaar trouwe klant bij Van Haasteren en altijd tevreden over het resultaat geweest.

Wim Ploeg (Leiden)
30-04-2020

Super aardige en correcte mensen.

Lia Piket (Leiden)
29-04-2020

Vriendelijk, geduldig personeel.

R.J.Geers (Leiden)
23-04-2020

Goede dealer, aardige mensen, klantvriendelijk, je wordt goed geholpen. De klant is hier echt koning.

Ellen den Hollander-Holswilder (Den Haag)
23-04-2020

Vriendelijkheid, goed resultaat, meedenkend met de klant, professioneel.

Dhr. B. Ramdas (Hazerswoude Rijndijk)
17-04-2020

Echt een fijn betrouwbaar bedrijf.

H. Monster (Leiden)
17-04-2020

De klantvriendelijkheid is hoog, de service van zowel de baliemedewerkers als van de monteurs is hoog, de rekening is transparant. Je weet waar je aan toe bent. Ik rijd met een dertien jaar oude Yaris, maar ik word hier net zo gastvrij en vriendelijk ontvangen en behandeld als iemand die hier elke twee jaar een nieuwe auto komt kopen. Gewoon een erg fijn bedrijf!

Luuk Punt (Leiderdorp)
17-04-2020

Ik kom hier al vele jaren. Nooit teleurgesteld, altijd met vertrouwen en na afloop zeer tevreden.

W.J. Rensen (Leidschendam)
17-04-2020

Vriendelijk, vakkundig en prettige medewerkers.

Erna van Belkum-Maasdijk (Rijnsburg)
26-03-2020

Van Haasteren wordt door mij beoordeeld als een bedrijf dat op vriendelijke en correcte wijze een hoogstaande verkoop- en onderhoudsservice biedt.

R. Overvliet (Wassenaar )
26-03-2020

Geweldige en vriendelijke service en ter zake kundig.

carel.akemann@casema.nl
19-03-2020

Vriendelijke en deskundige begeleiding, nemen de tijd, en oplossingsgericht met geduld.

Petra Hegger (Leiden)
19-03-2020

Prettige mensen, heldere uitleg, zelfde gezichten zie ik terug.

Frank Snieder (Voorschoten)
13-03-2020

Prettige ontvangst, goede uitleg over de werkzaamheden en goed advies.

Dhr. J.H.Gombert (Leiden)
05-03-2020

Al jaren de goede en correcte behandeling bij service beurten en noodzakelijke kleine reparaties alles volgens opgave of afspraak.

Dhr. G.J.Vermont (Zoeterwoude)
28-02-2020

Eerlijke en transparante voorlichting over onderhoud en prijzen.

Marinus V. (Leiden)
28-02-2020

Als ik in de garage kom, is de herkenning een belangrijk element, omdat dit vertrouwen geeft, ook omdat ik altijd te maken krijg met het personeel dat ik ken.

H.C. Verbeek (Oude Wetering)
26-02-2020

Fijne garage en prima service

Marco
25-02-2020

De auto werd volgens afspraak opgehaald en ook weer teruggebracht , bijzonder prettig ,omdat ik rolstoelgebonden ben. Op een dag dat de auto privé niet gebruikt hoeft te worden is dat prettig!

R. Van Diepen (Leiderdorp)
19-02-2020

duidelijk informatie , aanbieden vervangend vervoer, telefoontje over gevonden mankementen, duidelijke info Prettig kontact met personeel over de gedane werkzaamheden en de rekening.

Mevr. Moors (Leiden)
18-02-2020

Het is een heel net en correct bedrijf.

Dhr N. de Jong
18-02-2020

Vriendelijke benadering, prima vakwerk

Frans Claas (Leiderdorp)
05-02-2020

ik heb goede ervaringen.

frank sellies (warmond)
05-02-2020

Hoge prijzen en had afspraak in de ochtend en werd pas laat in de middag geholpen ook waren er dingen vervangen die niet hoefde.

Mvr poeliejoe (Leiden)
05-02-2020

Ze verkopen je geen reparaties die niet nodig zijn. Vriendelijke service.

Mevr. Janssen (Leiden)
04-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.