9,1
1.068 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,1

1.068 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Uitstekend geholpen, gewezen op voordelen van bepaalde werkzaamheden. Vakmensen. Bereidwillig. Kortom ik kom voor volgende beurt terug.

Emmie Poutsma (Leiden)
12-07-2021

Ze doen wat ze beloven.

f. sellies (san jose)
09-07-2021

Kom er al heel lang en altijd prima behandeling, deze garage beveel ik aan.

FJP SCHLAEPFER (LEIDERDORP)
09-07-2021

Ook heel belangrijk: de haal en breng service van de auto, omdat ik mobiel beperkt ben. Slecht kan lopen!

Ria van Diepen-van Wijk (Leiderdorp)
09-07-2021

Komen afspraken niet na en hangen onzinverhalen op.

J. Weber (Leiden)
30-06-2021

Goede service en fijn personeel.

Dhr. S. Rijkers
30-06-2021

Fijne en goede service. Vriendelijk personeel.

Guijt (Leiderdorp )
30-06-2021

Hadden snel een afspraak voor de eerste onderhoud. Alles prima bevallen en de auto meteen ook gewassen terug.

Dhr. C. Kroeze (Leiderdorp)
23-06-2021

Het is een betrouwbare garage. Het personeel is klantvriendelijk en altijd bereid om je te helpen.

J.R.Gorlee (Leiderdorp)
23-06-2021

Informatief, klantvriendelijk.

Johan Keijzer (Leiden)
23-06-2021

Servicegericht, klantvriendelijk. Uitgevoerde werkzaamheden/servicebeurten altijd correct/juist uitgevoerd conform de gehanteerde prijzen. Altijd juist geïnformeerd, zowel vooraf als achteraf. Adequaat handelen en oplossingsgericht bij eventuele onvolkomenheden.

F. de Wit (Den Haag)
21-06-2021

Service al die jaren.

Smits (Oegstgeest)
11-06-2021

Zeer bekwaam en goede service.

Vjm vermeer (Voorschoten)
03-06-2021

Aardige mensen, heel behulpzaam en deskundig.

Eelke (Oegstgeest)
03-06-2021

Vriendelijk geholpen en op elke vraag een begrijpelijk antwoord, waardoor het vertrouwen optimaal is.

Ton van Schie (Leiden)
03-06-2021

Goede service, betrouwbare garage. Nooit het gevoel dat het ze om het geld gaat: het gaat om klantenservice!

Ruud Smeenk (Leiderdorp )
27-05-2021

Ik ben zeer tevreden over zowel de ontvangst door de baliemedewerkers als door het uitvoeren van de servicebeurt door de diverse monteurs.

Louis Eggen (Leiden)
25-05-2021

Een heel goed bedrijf, geen poespas, betrouwbaar, behulpzaam, netjes en vriendelijk! Hier weet je waar je aan toe bent, je komt niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo prettig.

Michael van den Bogaerd (Leiden)
21-05-2021

De behandeling is zorgvuldig, correct, duidelijk en volgens afspraak. Laat dus niets te wensen over.

Drs. N.J. Zimmermann (Leiden)
21-05-2021

Van Haasteren geeft fantastische service, de medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en bekwaam. Mijn Toyota Yaris is inmiddels 21 jaar oud maar rijdt dankzij de goede zorg van de garage nog geweldig!

Corrie Teekens
21-05-2021

Goede ervaring.

Sudhir Kulkarni (Leiderdorp)
19-05-2021

Goede service.

D.L.A Keij (Leiden )
12-05-2021

Werd reparatiekosten aangepraat als noodzakelijk voor mijn apk, anders mocht ik niet wegrijden. Balen, maar ik vertrouw de monteur, en dat ze eerlijk handelen. Maar vervolgens lees ik achteraf op mijn apk document dat het helemaal niet nodig was! Ben dus onnodig € 660+ (opgelicht) lichter geworden!

Dhr It (Roelofarendsveen)
05-05-2021

1e keer bij deze garage. Goede communicatie, er wordt meegedacht, suggesties gedaan en ook aangegeven als iets niet nodig is. Er hangt goede sfeer in de garage, niet te formeel, heb het idee dat ik welkom ben, in tegenstelling tot vorige dealer. Ik kom zeker terug.

Beumer (Hoofddorp)
30-04-2021

Ik ben uiterst tevreden over de medewerkers/sters Van Haasteren Motors.

Mw. Kleijberg (Zoeterwoude)
30-04-2021

Van Haasteren is een dealer die op alle terreinen, dwz. service, reparatie en onderhoud en klantrelatie, uitstekend scoort! Ik heb er door de jaren heen 13 nieuwe auto's gekocht en naar volle tevredenheid in onderhoud gehad.

J. Tensen (Voorschoten)
22-04-2021

Een goede autodealer, staat voor je klaar. Heb je een probleem dan willen ze een oplossing vinden voor een klanttevredenheid.

Dhr. B. Ramdas (Hazerswoude Rijndijk)
22-04-2021

Een goede verstandhouding met de garage.

Rob Majolee (Leiden)
21-04-2021

Alles prima geregeld.

Johan Bonte (Leiden)
21-04-2021

Klantvriendelijke receptie, klant is echt koning.

G Olyerhoek (Oude Wetering)
21-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.