Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,1

885 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vriendelijke benadering, prima vakwerk

Frans Claas (Leiderdorp)
05-02-2020

ik heb goede ervaringen.

frank sellies (warmond)
05-02-2020

Hoge prijzen en had afspraak in de ochtend en werd pas laat in de middag geholpen ook waren er dingen vervangen die niet hoefde.

Mvr poeliejoe (Leiden)
05-02-2020

Ze verkopen je geen reparaties die niet nodig zijn. Vriendelijke service.

Mevr. Janssen (Leiden)
04-02-2020

Het personeel is vriendelijk en niet opdringerig.Als ik door de showroom loop is er meestal een verkoper die een praatje komt maken.Heerlijk vrijblijvend en zonder poeha.Het personeel is vriendelijk en attent.Zeer plezierige omgeving

Matthijs Udo
31-01-2020

Vriendelijk en deskundig personeel. Alles voldoet aan mijn verwachtingen.

Hans Verheijen (Leiderdorp)
29-01-2020

Zeer vriendelijk personeel.Staan altijd voor je klaar.Denken mee.Goede service.

Bram Cats
29-01-2020

Kom er al jaren. Word altijd tot tevredenheid behandeld.

Mevr. S. Bodijn (Oegstgeest)
29-01-2020

Vriendelijk personeel. Goede service. Nooit het gevoel dat men onbetrouwbaar is.

John Holleman (Lisse)
29-01-2020

als klant wordt je ter zake geholpen, men is zeer vriendelijk en correct; goede service

Wim Dechering (Leiden)
29-01-2020

Je kunt altijd terecht met problemen, helpen waar ze kunnen en denken mee.Prettige mensen.

Mevr. Meester (Leiderdorp)
29-01-2020

Goed en vakkundig personeel. Prettig om zaken mee te doen

Ellen Verbaan (Voorschoten )
22-01-2020

Direct een klik.

T.Schaaders (Voorschoten)
22-01-2020

Aardige no nonsense mensen. Prima service.

R. de Water (Voorschoten)
21-01-2020

Klantvriendelijk, juiste informatie, goed werk.

EM Litjens (Leiden)
17-01-2020

Het contact verliep bijzonder vriendelijk en alles ging zoals afgesproken.

Dhr J. Baars
15-01-2020

Management Toyota Motors van Haasteren blijf je best doen, de klant wordt met de dag kritischer, blijf klantvriendelijk iedere dag hoe moeilijk het soms( in je Prive situatie) kan zijn. Succes allen

Marcel siebeler ( Nieuw Vennep)
15-01-2020

De garage heeft een prettige uitstraling. Er wordt professioneel gewerkt, je wordt nooit met onverwachte rekeningen geconfronteerd. Ook is informatie nuttig, wordt de tijd genomen om klanten te woord te staan en wordt er meegedacht.

Maarten Brouwer (Oegstgeest )
10-01-2020

Prima dealer. Vriendelijke en bekwame medewerkers.Geen verassingen bij onderhouds beurten, altijd duidelijk vooraf wat betreft de kosten.Tevreden over inruil prijzen.Nooit pech gehad met de Toyota’s, kan dus geen oordeel geven over reparaties.

Coendert Peet
08-01-2020

APK en grote beurt. Goede service, nette prijs voor de beurt en je krijgt je auto ook nog gewassen terug

Dhr. Verbaan (Leiden)
02-01-2020

Al vele jaren klant en ben altijd tevreden. Service is prima.

Arnold de Roode (Leiden)
02-01-2020

Heb al jaren zeer goede ervaringen met Toyota dealer van Haasteren in Leiderdorp. Zeer betrouwbaar en altijd vriendelijk. Top garage!!!

Wout Mieloo (Leiderdorp )
30-12-2019

Zeer prettig personeel en wachtruimte, de garage geeft een goede sfeer en vertrouwen in de know how van de monteurs. Flexibel in afspraken en kleine reparaties worden direct verholpen.

Clem Donker (Noordwijk zh)
20-12-2019

Word altijd zeer vriendelijk geholpen, mensen zijn vakbekwaam en willen je graag verder helpen en uitleg geven. Geven goede adviezen. Echt een top bedrijf!

Mevrouw Hendrikse
19-12-2019

wij zijn al 40 jaar klant tot volle tevrede heid

Gheruer (hazerswoude rijn dijk)
18-12-2019

Uitstekend bedrijf met goede vakmensen en betrouwbaar.

H. de Boer (Voorschoten)
18-12-2019

Uitstekende garage. Kundige monteurs, goede communicatie en nooit vervelende verrassingen.

Erwin (Leiden)
13-12-2019

Behalve dat we het hebben over een erg goed product, is men bij dit bedrijf behalve deskundig zeer vriendelijk. Veel mensen werken er al jaren; dat is doorgaans veel-zeggend.

Jan Klerks (Leiden)
13-12-2019

Correcte service. Eerlijke voorlichting. Netjes werken. Afspraken worden nagekomen. Eerlijk en betrouwbaar. Al jarenlang betrouwbare service.

E. Poelman (Leiderdorp)
13-12-2019

goede service met duidelijke afspraken.

dr.R.L.Prevo (Den Haag)
11-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.