9,1
1.057 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,1

1.057 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Service al die jaren.

Smits (Oegstgeest)
11-06-2021

Zeer bekwaam en goede service.

Vjm vermeer (Voorschoten)
03-06-2021

Aardige mensen, heel behulpzaam en deskundig.

Eelke (Oegstgeest)
03-06-2021

Vriendelijk geholpen en op elke vraag een begrijpelijk antwoord, waardoor het vertrouwen optimaal is.

Ton van Schie (Leiden)
03-06-2021

Goede service, betrouwbare garage. Nooit het gevoel dat het ze om het geld gaat: het gaat om klantenservice!

Ruud Smeenk (Leiderdorp )
27-05-2021

Ik ben zeer tevreden over zowel de ontvangst door de baliemedewerkers als door het uitvoeren van de servicebeurt door de diverse monteurs.

Louis Eggen (Leiden)
25-05-2021

Een heel goed bedrijf, geen poespas, betrouwbaar, behulpzaam, netjes en vriendelijk! Hier weet je waar je aan toe bent, je komt niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo prettig.

Michael van den Bogaerd (Leiden)
21-05-2021

De behandeling is zorgvuldig, correct, duidelijk en volgens afspraak. Laat dus niets te wensen over.

Drs. N.J. Zimmermann (Leiden)
21-05-2021

Van Haasteren geeft fantastische service, de medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en bekwaam. Mijn Toyota Yaris is inmiddels 21 jaar oud maar rijdt dankzij de goede zorg van de garage nog geweldig!

Corrie Teekens
21-05-2021

Goede ervaring.

Sudhir Kulkarni (Leiderdorp)
19-05-2021

Goede service.

D.L.A Keij (Leiden )
12-05-2021

Werd reparatiekosten aangepraat als noodzakelijk voor mijn apk, anders mocht ik niet wegrijden. Balen, maar ik vertrouw de monteur, en dat ze eerlijk handelen. Maar vervolgens lees ik achteraf op mijn apk document dat het helemaal niet nodig was! Ben dus onnodig € 660+ (opgelicht) lichter geworden!

Dhr It (Roelofarendsveen)
05-05-2021

1e keer bij deze garage. Goede communicatie, er wordt meegedacht, suggesties gedaan en ook aangegeven als iets niet nodig is. Er hangt goede sfeer in de garage, niet te formeel, heb het idee dat ik welkom ben, in tegenstelling tot vorige dealer. Ik kom zeker terug.

Beumer (Hoofddorp)
30-04-2021

Ik ben uiterst tevreden over de medewerkers/sters Van Haasteren Motors.

Mw. Kleijberg (Zoeterwoude)
30-04-2021

Van Haasteren is een dealer die op alle terreinen, dwz. service, reparatie en onderhoud en klantrelatie, uitstekend scoort! Ik heb er door de jaren heen 13 nieuwe auto's gekocht en naar volle tevredenheid in onderhoud gehad.

J. Tensen (Voorschoten)
22-04-2021

Een goede autodealer, staat voor je klaar. Heb je een probleem dan willen ze een oplossing vinden voor een klanttevredenheid.

Dhr. B. Ramdas (Hazerswoude Rijndijk)
22-04-2021

Een goede verstandhouding met de garage.

Rob Majolee (Leiden)
21-04-2021

Alles prima geregeld.

Johan Bonte (Leiden)
21-04-2021

Klantvriendelijke receptie, klant is echt koning.

G Olyerhoek (Oude Wetering)
21-04-2021

Altijd goede service. Hierdoor een betrouwbare auto die je nooit in de steek laat.

Robert van Zijp (Leiden)
15-04-2021

Van Haasteren Motors verkoopt degelijke auto’s. Een prettig en persoonlijk advies. Keurig en gedegen onderhoud. Duidelijke en vriendelijke toelichting over het gedane onderhoud. Wachtruimte klantvriendelijk.

Mevr. M. E. Kallenberg (Leiderdorp)
14-04-2021

Al meer dan 15 jaar klant bij van Haasteren, Toyotadealer Leiderdorp. Altijd goede voorlichting over nieuwe auto's en over onderhoudsbeurten. Als er extra reparaties nodig waren: altijd eerst telefonisch contact.

Herman Gombert (Leiden)
07-04-2021

De 'familie' is hartelijk. Niks is volgens mij te gek en er wordt meegedacht. Laatst schadeherstel gehad en ik kwam in een warm bad terecht; duidelijke uitleg, meedenken. Gewoon fijn! Bedankt daarvoor.

Iris Donatz (Leiderdorp)
01-04-2021

Prima service en er wordt goed gecommuniceerd over kosten.

Hr. Dikkes (Leiden)
01-04-2021

Klantgericht, kwalitatief goed, afspraken worden nagekomen. Vriendelijke, maar enigszins afstandelijke klantbenadering. Het ‘vaste klant’ gevoel ontbreekt. In termen als ‘fijn u/jou weer te zien’. ‘Hoe bevalt de auto, nog op- en aanmerkingen, suggesties?’ ‘Als er wat is, bel dan even’. Dat laatste is natuurlijk niet nodig, want er is nooit wat met een Toyota (knipoog).

Bas Oosthoek (Leiden)
26-03-2021

Je wordt als klant behandeld! Vriendelijk personeel en bellen je netjes op over reparaties, onderhoudskosten.

Charon Heruer (Hazerswoude Rijndijk)
25-03-2021

De medewerkers van Van Haasteren zijn altijd zeer gastvrij en zit je een keer onverwachts met een kapot lampje, ze helpen je altijd meteen.

h.J.M.Langelaan (wassenaar)
25-03-2021

Bij van Haasteren word je uitstekend en vriendelijk geholpen. Wij al meer dan 40 jaar.

Dirk Halfwerk (Leiden)
18-03-2021

Prettig bedrijf. Goede ontvangst. Je bent er welkom. Alles ziet er verzorgd uit. Service is top.

Gerrit van der Staak (Leiden)
18-03-2021

De medewerkers zijn klantvriendelijk en servicegericht. Er wordt op een prettige, open wijze gecommuniceerd waardoor je goed weet waar je aan toe bent. De afspraken worden netjes nagekomen. Ondanks dat ik verhuisd ben blijf ik toch terugkomen naar Leiderdorp. Daarnaast is mijn Toyota de beste aankoop ooit. Nog geen onverwachte kosten en mankementen mee gehad.

D Piepenbroek
18-03-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.