9,2
1.167 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,2

1.167 beoordelingen

Filter

Vriendelijke en betrouwbare medewerkers Wij zijn tevreden klanten, worden altijd goed en serieus geholpen!

Corrie
24-01-2024

Prima service! De firma Van Haasteren is een fijn bedrijf om daar client te zijn vinden wij!

Trees
29-12-2023

Goede dienstverlening Altijd vlot, vriendelijk en correct

J. Doornbos
15-12-2023

I. V
08-12-2023

Prima seevice Auto afgeleverd voor beurt, APK en bandenwissel. Batterij sleutel vervangen, verder duidelijk overzicht van gedane werkzaamheden. Blij mee.

W. V
24-11-2023

Prima service , prettig contact (al jaren )

Toyota eigenaar
27-10-2023

W.J.J. A
22-10-2023

Heel prettig zaken doen bij Van Haasteren! Er wordt gedurende het hele aankoop-proces de tijd voor je genomen en het zakelijke deel wordt correct, helder en vriendelijk afgehandeld

J.J. Verloop
21-10-2023

Goede service. Zeer tevreden over aankoop proces , aflevering en contacten met receptie en werkplaats.

A.P.N. V
21-10-2023

K. V
10-10-2023

Goede service Ik ben erg tevreden goede service en vriendelijk personeel

Paula
05-10-2023

Prima service Prima service

C. R
29-09-2023

Prima gegaan Heel tevreden, alles ging volgens afspraak.

Toyota eigenaar
26-09-2023

Uitstekende service Ik voel mij altijd welkom en ben zeer tevreden over de service

Toyota eigenaar
23-09-2023

Fijn en betrouwbaar familiebedrijf Al decennia betrouwbaar en transparant gebleken zowel bij de aankoop van een auto als bij onderhoud en reparaties.

M.F. V.
13-09-2023

Uitstekende garage en dealer Wij hebben goeie ervaringen met van Haasteren in Leiderdorp. De mensen zijn vriendelijk, punctueel en betrouwbaar. We komen hier al jaren.

H.H.M. Burnett
01-09-2023

J.A.H V
31-08-2023

Waar iedereen nog vlak voor de vakantie iets aan zijn auto wil laten doen, bleven de mensen van Haasteren Motors kalm en behulpzaam en hielpen bij een oplossing!

van den Eerenbeemt
30-08-2023

Zeer goede service Een goede, duidelijke en vooral rustige uitleg van dealer van Haasteren waar totaal geen druk van uitstraalt maar wel naar je geluisterd wordt.

v.d. Berg
28-08-2023

Prima service en hartelijke mensen Ja daar zijn het verkopers voor denk je dan.. een goede verkoper komt afspraken na, denkt eerlijk met je mee in jouw situatie en bied hulp aan indien nodig voor een normale prijs. Dat krijg je bij Toyota van Haasteren.

S. T
24-08-2023

Familiebedrijf: Top! Ouderwetse service en kundigheid in positieve zin dus! Een ieder die daar werkt geeft dit gevoel!

T.L.N. K
15-08-2023

De uitstekende persoonlijke benadering van zowel Kees als Freek Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Toyota van Haasteren mij hebben geadviseerd/Geïnformeerd tijdens de aankoop van mijn Yaris executive. Een pluim voor het bedrijf. Ik ken het bedrijf al vele jaren. Heb er diverse 2e hands auto’s gekocht. Nog in de Honda periode. De broers waren altijd correct en gaven uitstekend advies. De persoonlijke familiaire benadering is toch een groot goed. Je voelt je thuis en gehoord. Daar veel bedrijven wat mij betreft een voorbeeld aan nemen.

Frank Paap
10-08-2023

Top Toyota Dealer Goede en snelle service

A.V. H
09-08-2023

Toyota eigenaar
03-08-2023

Top Top-bedrijf; werknemers hebben goed het belang en de wensen van de klant voor ogen, denken mee en zijn betrouwbaar.

Toyota eigenaar
27-07-2023

J.M. Z
13-07-2023

Zeer betrouwbaar adres. Altijd correcte behandeling. Nemen vlot de telefoon op (geen gedoe met belmenu's), vertellen duidelijk welke kosten je kan verwachten en komen hun afspraken na.

T. Luijben
04-07-2023

Op en top service Zoals ik al jaren gewend ben was de service rond het onderhoud van mijn Yaris prima in orde, de achter ruitenwisser bleek het nummer van het onderdeel niet dezelfde te zijn als die van mijn model, ik had dat de volgende dag pas in de gaten (hij was te lang)en ben langsgegaan, alwaar ik ondanks de drukte snel geholpen werd en het " probleem" verholpen werd.

R.A. W te Leiden
11-05-2023

Zeer goede service Hele fijne dealer altijd correct en vriendelijk

H. V
15-04-2023

Heel goed ontvangen heel goed bedrijf

J. T
07-04-2023