9,1
1.036 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,1

1.036 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Al meer dan 15 jaar klant bij van Haasteren, Toyotadealer Leiderdorp. Altijd goede voorlichting over nieuwe auto's en over onderhoudsbeurten. Als er extra reparaties nodig waren: altijd eerst telefonisch contact.

Herman Gombert (Leiden)
07-04-2021

De 'familie' is hartelijk. Niks is volgens mij te gek en er wordt meegedacht. Laatst schadeherstel gehad en ik kwam in een warm bad terecht; duidelijke uitleg, meedenken. Gewoon fijn! Bedankt daarvoor.

Iris Donatz (Leiderdorp)
01-04-2021

Prima service en er wordt goed gecommuniceerd over kosten.

Hr. Dikkes (Leiden)
01-04-2021

Klantgericht, kwalitatief goed, afspraken worden nagekomen. Vriendelijke, maar enigszins afstandelijke klantbenadering. Het ‘vaste klant’ gevoel ontbreekt. In termen als ‘fijn u/jou weer te zien’. ‘Hoe bevalt de auto, nog op- en aanmerkingen, suggesties?’ ‘Als er wat is, bel dan even’. Dat laatste is natuurlijk niet nodig, want er is nooit wat met een Toyota (knipoog).

Bas Oosthoek (Leiden)
26-03-2021

Je wordt als klant behandeld! Vriendelijk personeel en bellen je netjes op over reparaties, onderhoudskosten.

Charon Heruer (Hazerswoude Rijndijk)
25-03-2021

De medewerkers van Van Haasteren zijn altijd zeer gastvrij en zit je een keer onverwachts met een kapot lampje, ze helpen je altijd meteen.

h.J.M.Langelaan (wassenaar)
25-03-2021

Bij van Haasteren word je uitstekend en vriendelijk geholpen. Wij al meer dan 40 jaar.

Dirk Halfwerk (Leiden)
18-03-2021

Prettig bedrijf. Goede ontvangst. Je bent er welkom. Alles ziet er verzorgd uit. Service is top.

Gerrit van der Staak (Leiden)
18-03-2021

De medewerkers zijn klantvriendelijk en servicegericht. Er wordt op een prettige, open wijze gecommuniceerd waardoor je goed weet waar je aan toe bent. De afspraken worden netjes nagekomen. Ondanks dat ik verhuisd ben blijf ik toch terugkomen naar Leiderdorp. Daarnaast is mijn Toyota de beste aankoop ooit. Nog geen onverwachte kosten en mankementen mee gehad.

D Piepenbroek
18-03-2021

Al jaren een betrouwbare en super-klantvriendelijke dealer.

W. Wiekhart (Leiderdorp)
18-03-2021

De bemanning is altijd bereid om je te helpen.

J.E. Snel van Reijn (Leiderdorp)
18-03-2021

Zeer goede service, klantvriendelijk.

Nathalie Donk
16-03-2021

Prettige en persoonlijke benadering. Goeie service en altijd duidelijk in de uitleg.

Mw Otten (Amsterdam)
16-03-2021

Alle afspraken worden volledig nagekomen en uitgevoerd op tijd en naar verwachting.

Ger Vermont (Zoeterwoude)
16-03-2021

De dealer is zeer goed te bereiken. Het personeel is zeer vriendelijk en vakkundig. In de showroom is goede mix van nieuw en gebruikte auto's. Het personeel neemt de tijd voor je, of je nu alleen komt kijken of een auto komt kopen. Ook voor vragen over de auto na aflevering nemen ze de tijd voor je. Na aflevering word je gebeld om te vragen of alles naar wens is. Al met al een hele goede service.

Ria Keijzer (Leiden)
16-03-2021

Al jaren een zeer tevreden klant.

W.J. Rensen (Leidschendam)
12-03-2021

Klantvriendelijk en zeer kundig.

Hollebeek
05-03-2021

Geen klachten.

Elly Maessen (Leiderdorp)
04-03-2021

Service, klantgerichtheid.

André Sebes (leidschendam)
25-02-2021

Uitstekende service geleverd, zowel bij aanschaf als na aflevering. Heel blij met de auto en wijze waarop de aanschaf verliep! Dank!

Dhr. Schermers
25-02-2021

Goede service, deskundige mensen, behulpzaam en ze nemen de tijd om mee te denken met eventuele issues met betrekking tot de auto.

Mevr. Janssen (Leiden )
22-02-2021

Zeer betrouwbare en kundige garage, met vriendelijke mensen. Komen afspraken na!!

Wouter Mieloo (Leiderdorp )
22-02-2021

No nonsens, prima service.

Chris Meijboom (Zoetermeer)
19-02-2021

Vriendelijk, behulpzaam, eerlijk, dienstbaar.

Thea Jasper de Graaf (Leiden)
16-02-2021

Van Haasteren Leiderdorp levert goede kwaliteit bij onderhoud en reparatie, men komt afspraken na, rekent acceptabele prijzen en is vriendelijk.

Kaj Locher
16-02-2021

Werden netjes geholpen, konden zonder probleem de gemaakte afspraak een dag verzetten wegens omstandigheden. Een garage waar je naar terug gaat! Zijn klantvriendelijk.

G van Veen (Leiderdorp .)
11-02-2021

Prima service en duidelijke afspraken.

E. Laman
11-02-2021

Prima garage, prima onderhoud en auto's geleverd, prima mensen wat meer kan ik zeggen.

Marjan Kok (Wassenaar)
11-02-2021

Prima en klantvriendelijk.

Trudy van boxsel (Leiderdorp )
04-02-2021

Al het personeel is klantvriendelijk en hebben verstand van zaken. Je hebt niet het idee dat je wat wordt aangesmeerd. Komen vooral eerlijk over en nemen de tijd voor jou als klant. Ik kom er dus niet voor niets al meer dan 25 jaar!

H. Bouwmeester (Voorhout)
04-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.