Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,1

832 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

De mensen zijn vriendelijk, geven goede service, doen wat er afgesproken is.

J.P. van der Zwan (Teylingen)
18-10-2019

Gewoon netjes te woord gestaan.

Gerrit Freke (Rïjnsburg)
16-10-2019

Betrouwbaar adres. Goede service.

J. van Schie
16-10-2019

Prima service, aandacht voor de klant en zeer behulpzaam. Geeft duidelijk antwoord op al uw vragen.

J. van den Braak (Leiden)
16-10-2019

Vriendelijk eerlijk en zeer goede service

Hugo Engelen (Herkenbosch)
16-10-2019

Sinds 18e jaar (nu 69 jaar) altijd correct en vriendelijk te woord gestaan en behandeld. Prima Dealer zou ze bij iedereen aanbevelen.

Mw.M Zee (Leiderdorp.)
15-10-2019

Zeer vriendelijk en service gericht

Peters, JA (Leiden)
09-10-2019

Ik ben zeer tevreden

Cor van der Mije (Leiderdorp)
09-10-2019

Uitstekende kwalitatief goede garage. Je wordt ook altijd vriendelijk, vakkundig en netjes geholpen en te woord gestaan.

Elieske Wisse (Leiderdorp)
26-09-2019

Kantvriendelijk, duidelijke info, goede service

Frank Weber (Oegstgeest)
24-09-2019

Betrouwbare dealer, betrouwbare auto's, ik kom er al jaren.

M Kroes (Leiden)
24-09-2019

Ook al was het de 1e keer dat ik bij van Haasteren kom. Ik vond vooraf, bij het maken van een afspraak, al gelijk een goede meedenkende receptioniste. Die goede vragen stelde m.b.t. de elders aangeschafte Toyota, en daarop prima adviezen gaf. Ook tijdens de werkzaamheden werd ik gebeld m.b.t. extra werzaamheden en de daarbij behorende kosten. TOP HOOR. En de rekening?? Geheel binnen de verwachting.

Steenbergen
23-09-2019

Prima garage. Ik kom daar al jaren en ben nog steeds zeer tevreden.

Heleen Gall (Leiden)
23-09-2019

heb filmpje van ontvangst naar van haasteren gestuurd ben met familie ontvangen en hebben ontvangst bij van haasteren op film gezet

j zoetemelk (voorschoten)
04-09-2019

Vriendelijk personeel, doen wat ze beloven en voor kleine probleempjes kan je gewoon langsrijden

Mevr. Jennifer Stouten (Leiderdorp )
03-09-2019

10 Vakbekwame en vriendelijke medewerkers. Afspraken zijn nagekomen. Voelt betrouwbaar aan.

B. (Leiden)
27-08-2019

Staan altijd met raad en daad voor mij klaar.

Rita van Dijk Vink (Leiderdorp )
21-08-2019

Omdat ik over de hele gang van zaken zeer tevreden ben.

J. Budding (Leiden)
16-08-2019

Persoonlijke en sympathieke, eerlijke behandeling

Ruud Strijk (Leiden )
07-08-2019

Gewoon een top bedrijf alles tot in de puntjes geregeld.

H van den Broek (Leiden)
07-08-2019

Prima dealer met een voortreffelijke service van het gehele personeel.Aflevering is een beleving uit vroegere tijden toen service nog heel gewoon was: auto geheel afgedekt in de showroom met een felicitatie bord compleet met bloemen ervoor. Uitgebreide uitleg van de auto.Ongekend gevoel voor wat klanten waarderen!Ik moet er een stukje voor rijden maar deze ervaring maakt alles goed

Jan FL de Waal (Zwijndrecht)
07-08-2019

Kleine beurt uitgevoerd , alles afgevinkt terwijl onderhoudsboekje nog afgestempeld had moeten worden. Moest hiervoor terugkomen. Linker achterlamp geeft om de 2 maanden defect zodanig aangegeven voor de onderhoudsbeurt. Volgens verkoper was deze gecontroleerd en niets gevonden?? Vorige beurt roest op de remschijven geconstateerd tijdens de onderhoudsbeurt niets meer mee gedaan. Heb meer dan 4-5 weken gewacht en het gevoel dat er niet serieus gekeken is naar de auto. Graag na de vakantie een second opinion. Vorige beurt zouden ze de auto wassen maar wasstraat was vol. Kon een andere keer terugkomen. Kwam er natuurlijk niet van. Vorige beurt (grote) zelfde achterlampje na 3 dagen defect. Net een beurt 500euro + achter de rug. Mocht voor het lampje en vastzetten 10 euro betalen. Heb het uiteindelijk maar zelf gedaan. Wat dat betreft Toyota (van Haasteren) beu, geen reparaties meer daar.

nvt (Leiden)
02-08-2019

Goede snelle service

P.Panagiotidis (Hillegom)
31-07-2019

Altijd efficiente en deskundige service

F. Hettyey (Leiden)
31-07-2019

Top dealer in alle op zichten

C.Bakermans (Leiden)
31-07-2019

Prima service die helemaal 100% past bij de naam van betrouwbaar automerk die Toyata heeft.

W.Dechering (Leiden)
26-07-2019

Ik kom graag bij van Haasteren; de mensen zijn aardig, ik kan daar rustig wachten, koffie drinken enz. Men kan mij direct bereiken als er iets over een reparatie te zeggen of vragen valt, en de wachttijd valt altijd heel erg mee.

mw. C.B. Laken (Oegstgeest)
24-07-2019

Goed geholpen bij de keuze en aflevering van de auto!

Dhr. Arnouts (Zoetermeer)
23-07-2019

Goeie vriendelijke mensen, uitleg duidelijk

Mariska Westbroek (Voorschoten)
23-07-2019

Bij binnenkomst wordt je correct ontvangen en gevraagd naar de reden van het bezoek.Hierna wordt je netjes verder geholpen totdat je het pand weer verlaat.

Jan Lares (Leiden)
23-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.