9,1
1.104 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,1

1.104 beoordelingen

Filter

Prima service. Altijd ruimte voor een gesprekje , uitleg als ik iets wil weten en lekkere koffie ( dat is toch ook belangrijk? )

R.A. W
17-05-2022

Ramazan T. Z
12-05-2022

Betrouwbaarheid Van Haasteren is een zeer betrouwbare Toyota dealer. Men weet precies waar men aan toe is. Service is goed en klantvriendelijkheid staat bij hun hoog in het vaandel.

Toyota eigenaar
12-05-2022

Van Haasteren Toyota dealer is een goede garage Zeer vriendelijke ontvangst drankje aangeboden voelde mij prettig en ook nieuwe Toyota te zien

B. R
29-04-2022

garage met vakkundig personeel fijn personeel altijd vriendelijk zeer betrouwbaar en altijd correct nooit een probleem gehad

H. V
28-04-2022

Goed gevoel Klant is koning, vriendelijk, correct en beleefd. Duidelijk en eerlijk. Erg prettig bedrijf.

G O.
21-04-2022

Geen varrassongen, hooguit een positieve. Bij van Haasteren Motors staat de service op een hoog niveau. Meedenken met de klant is de srandaard. Aan alles kun je merken dat alle medewerkers met aandacht werken aan de auto’s èn aan de relatie net de klanten. Bij van Haasteren ben je klant en voel je je keer op keer ook klant.

J. B
21-04-2022

Een prettige en vriendelijke dealer Ik ben blij verrast met de ontvangst, service van deze dealer. Goede voorlichting, men neemt de tijd en je wordt nergens naar toe gestuurd om snel iets te beslissen. De aflevering van de auto (Corolla Hatchback Hybride) was ook perfect.

R.G.A. Rozendaal
10-04-2022

Uitstekende service en goede persoonlijke contacten Uitstekend onderhoud en service heeft men hoog in het vaandel staan !

J. T
08-04-2022

Topdealer Nieuwe auto , dus er is nog niet veel mis. Maar auto schoon en uitgezogen. Voor de tijd klaar en bijzonder vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
29-03-2022

C.J.J. L
11-03-2022

Uitstekende service! Vriendelijke medewerkers, goede service en een gewassen auto! En dat was maar een ‘ gewone ‘ onderhoudsbeurt !

Toyota eigenaar
03-03-2022

Uitstekende service. Uitermate vriendelijk.

H. Hensing
03-03-2022

Goede, betrouwbare service.

M.J.J. L
16-02-2022

A. B
16-02-2022

Goede service Ik ben tevreden met deze dealer. Je word aangenaam behandeld en afspraken worden nagekomen.

P. van Beek
09-02-2022

Van Haasteren Leiderdorp is een topbedrijf! Deskundig, betrouwbaar en klantvriendelijk. Ik kom al jaren bij dit bedrijf.

Toyota eigenaar
05-02-2022

Top dealer - Heldere prijsopgave vooraf - Tijdens het onderhoud telefonisch op de hoogte gehouden van materiaalkosten en de inspectie - Eerlijke service; Geen onnodige reparatie als de klant daar niet om vraagt en de dealer het niet nodig acht - Snelle afhandeling van de reparatie en conform afspraak - Mogelijkheid voor een leenauto

RA van Gessel
04-02-2022

Een verademing in vergelijk bij toyota Den-Haag of Zoetermeer Je ziet hier de betrokkenheid van de eigenaren voor een zo groot mogelijke klantvriendelijkheid.

J. van Kleef
21-01-2022

Goede service Ik ben tevreden over de service, de vriendelijkheid en de transparantie! Ook al heb ik een kleine en inmiddels 8 jaar oude auto

Toyota eigenaar
05-01-2022

Al jaren lang zeer tevreden over de goede en eerlijke service Fantastisch dat er nog autobedrijven zoals van Haasteren bestaan. Hier wordt je als klant echt goed geholpen en wordt onze auto al jaren perfect onderhouden. Er wordt goed met je meegedacht als klant en er zijn nog nooit onnodige reparaties uitgevoerd. Ik hoop nu wel dat er snel een goede volledig elektrische auto van Toyota komt want dat zou de perfecte opvolger voor onze huidige Prius zijn.

Eveline
30-12-2021

Goede service Ik kom al jaren bij Van Haasteren tot grote tevredenheid. Ze zijn klantvriendelijk en staan je met raad en daad terzijde.

J.R. Gorlee
30-12-2021

Goede service en zeer betrouwbaar. Van Haasteren biedt goede service en is zeer betrouwbaar.

Toyota eigenaar
20-12-2021

Zeer betrouwbaar en vakkundig Ik woon in Zoetermeer maar ga nog steeds naar van Haasteren in Leiden. Groot voordeel is dat een huurauto tijdends de servicebeurt niet duur is i.t.t. Louwman in Zoetermeer.

Toyota eigenaar
10-12-2021

Fijn bedrijf met goede service Na een ongeluk prima vervanging en service , aangereden auto werd opgeslagen naar nieuwe auto werd gezocht en aantal alternatieven aangeboden

Toyota eigenaar
02-12-2021

Fijn thuisgevoel en gewoon menselijk ontspannen.

N.J. Zimmermann
19-11-2021

Goede en correcte behandeling en uitvoering van de onderhoudsbeurt Personeel in vriendelijk en klantgericht

Toyota eigenaar
12-11-2021

Super dealer! Zeer tevreden over de service, het vriendelijke personeel die als het nodig is altijd voor je klaar staat. Op vakantie met lege accu gestaan terwijl ik net voor sluitingstijd belde namen ze alle tijd voor me om alles goed uit te leggen. Super dealer zal nooit naar een andere gaan!

Bram
06-11-2021

Professioneel en vertrouwd! Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en hoe de dealer mij heeft geholpen hierbij.

E.A.
01-11-2021

Prettige garage Tevreden zowel met mijn RAV4 als met de medewerkers van deze Toyota dealer.

G.H.L.M. vd S
28-10-2021