9,2
1.112 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,2

1.112 beoordelingen

Filter

Goede service en zeer betrouwbaar. Van Haasteren biedt goede service en is zeer betrouwbaar.

Toyota eigenaar
20-12-2021

Zeer betrouwbaar en vakkundig Ik woon in Zoetermeer maar ga nog steeds naar van Haasteren in Leiden. Groot voordeel is dat een huurauto tijdends de servicebeurt niet duur is i.t.t. Louwman in Zoetermeer.

Toyota eigenaar
10-12-2021

Fijn bedrijf met goede service Na een ongeluk prima vervanging en service , aangereden auto werd opgeslagen naar nieuwe auto werd gezocht en aantal alternatieven aangeboden

Toyota eigenaar
02-12-2021

Fijn thuisgevoel en gewoon menselijk ontspannen.

N.J. Zimmermann
19-11-2021

Goede en correcte behandeling en uitvoering van de onderhoudsbeurt Personeel in vriendelijk en klantgericht

Toyota eigenaar
12-11-2021

Super dealer! Zeer tevreden over de service, het vriendelijke personeel die als het nodig is altijd voor je klaar staat. Op vakantie met lege accu gestaan terwijl ik net voor sluitingstijd belde namen ze alle tijd voor me om alles goed uit te leggen. Super dealer zal nooit naar een andere gaan!

Bram
06-11-2021

Professioneel en vertrouwd! Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en hoe de dealer mij heeft geholpen hierbij.

E.A.
01-11-2021

Prettige garage Tevreden zowel met mijn RAV4 als met de medewerkers van deze Toyota dealer.

G.H.L.M. vd S
28-10-2021

Altijd tevreden

A.C
12-10-2021

Excellente Service Ik kom er al 18 jaar. Altijd transparant en excellente service het lijkt wel alsof ik in Japan ben qua service niveau!

R.R.M. B
08-10-2021

Goede service Goede service en vriendelijkheid.

Y.C.M. C
28-09-2021

Goede service Voor onderhoud geweest en kreeg auto op tijd terug en was gewassen

P. V. Rijn
15-09-2021

Kwaliteit De kwaliteit is perfect, de service uitstekend, prima autodealer

Ellen
14-09-2021

Persoonlijk, eerlijk Vriendelijk, persoonlijk,eerlijk

Ruud strijk
04-08-2021

Uitstekend geholpen, gewezen op voordelen van bepaalde werkzaamheden. Vakmensen. Bereidwillig. Kortom ik kom voor volgende beurt terug.

Emmie Poutsma (Leiden)
12-07-2021

Ze doen wat ze beloven.

f. sellies (san jose)
09-07-2021

Kom er al heel lang en altijd prima behandeling, deze garage beveel ik aan.

FJP SCHLAEPFER (LEIDERDORP)
09-07-2021

Ook heel belangrijk: de haal en breng service van de auto, omdat ik mobiel beperkt ben. Slecht kan lopen!

Ria van Diepen-van Wijk (Leiderdorp)
09-07-2021

Komen afspraken niet na en hangen onzinverhalen op.

J. Weber (Leiden)
30-06-2021

Goede service en fijn personeel.

Dhr. S. Rijkers
30-06-2021

Fijne en goede service. Vriendelijk personeel.

Guijt (Leiderdorp )
30-06-2021

Hadden snel een afspraak voor de eerste onderhoud. Alles prima bevallen en de auto meteen ook gewassen terug.

Dhr. C. Kroeze (Leiderdorp)
23-06-2021

Het is een betrouwbare garage. Het personeel is klantvriendelijk en altijd bereid om je te helpen.

J.R.Gorlee (Leiderdorp)
23-06-2021

Informatief, klantvriendelijk.

Johan Keijzer (Leiden)
23-06-2021

Servicegericht, klantvriendelijk. Uitgevoerde werkzaamheden/servicebeurten altijd correct/juist uitgevoerd conform de gehanteerde prijzen. Altijd juist geïnformeerd, zowel vooraf als achteraf. Adequaat handelen en oplossingsgericht bij eventuele onvolkomenheden.

F. de Wit (Den Haag)
21-06-2021

Service al die jaren.

Smits (Oegstgeest)
11-06-2021

Zeer bekwaam en goede service.

Vjm vermeer (Voorschoten)
03-06-2021

Aardige mensen, heel behulpzaam en deskundig.

Eelke (Oegstgeest)
03-06-2021

Vriendelijk geholpen en op elke vraag een begrijpelijk antwoord, waardoor het vertrouwen optimaal is.

Ton van Schie (Leiden)
03-06-2021

Goede service, betrouwbare garage. Nooit het gevoel dat het ze om het geld gaat: het gaat om klantenservice!

Ruud Smeenk (Leiderdorp )
27-05-2021