9,2
1.112 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,2

1.112 beoordelingen

Filter

Vriendelijk en betrouwbaar Al vele jaren een tevreden klant bij van Haasteren, ze leveren een constant product, zijn vriendelijk en betrouwbaar.

Toyota eigenaar
02-08-2022

goede service ik ben erg tevreden meer hoef je niet te zegen

Toyota eigenaar
24-07-2022

Altijd juist

J.M. Z
08-07-2022

Altijd goede service Afhandeling verloopt steeds correct

J. Doornbos
07-07-2022

Eerlijkheid Correct, vriendelijk, eerlijkheid, zij proberen niet alleen omzet te genereren en geven eerlijk advies om iets wel of niet te vervangen

R.F.M. S
07-07-2022

onderhoud komt nog vind dit niet een toepasselijke enquete, aangeien het onderhoud nog moet plaatsvinden.

F.P.J. S
05-07-2022

Welkom thuis met heel veel kwaliteit

R.A.J. P
23-06-2022

Uitstekende service Weer een erg goede servicebeurt .Vriendelijk en efficiënt.Weer heel tevreden.

Toyota eigenaar
10-06-2022

Prima service. Altijd ruimte voor een gesprekje , uitleg als ik iets wil weten en lekkere koffie ( dat is toch ook belangrijk? )

R.A. W
17-05-2022

Ramazan T. Z
12-05-2022

Betrouwbaarheid Van Haasteren is een zeer betrouwbare Toyota dealer. Men weet precies waar men aan toe is. Service is goed en klantvriendelijkheid staat bij hun hoog in het vaandel.

Toyota eigenaar
12-05-2022

Van Haasteren Toyota dealer is een goede garage Zeer vriendelijke ontvangst drankje aangeboden voelde mij prettig en ook nieuwe Toyota te zien

B. R
29-04-2022

garage met vakkundig personeel fijn personeel altijd vriendelijk zeer betrouwbaar en altijd correct nooit een probleem gehad

H. V
28-04-2022

Goed gevoel Klant is koning, vriendelijk, correct en beleefd. Duidelijk en eerlijk. Erg prettig bedrijf.

G O.
21-04-2022

Geen varrassongen, hooguit een positieve. Bij van Haasteren Motors staat de service op een hoog niveau. Meedenken met de klant is de srandaard. Aan alles kun je merken dat alle medewerkers met aandacht werken aan de auto’s èn aan de relatie net de klanten. Bij van Haasteren ben je klant en voel je je keer op keer ook klant.

J. B
21-04-2022

Een prettige en vriendelijke dealer Ik ben blij verrast met de ontvangst, service van deze dealer. Goede voorlichting, men neemt de tijd en je wordt nergens naar toe gestuurd om snel iets te beslissen. De aflevering van de auto (Corolla Hatchback Hybride) was ook perfect.

R.G.A. Rozendaal
10-04-2022

Uitstekende service en goede persoonlijke contacten Uitstekend onderhoud en service heeft men hoog in het vaandel staan !

J. T
08-04-2022

Topdealer Nieuwe auto , dus er is nog niet veel mis. Maar auto schoon en uitgezogen. Voor de tijd klaar en bijzonder vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
29-03-2022

C.J.J. L
11-03-2022

Uitstekende service! Vriendelijke medewerkers, goede service en een gewassen auto! En dat was maar een ‘ gewone ‘ onderhoudsbeurt !

Toyota eigenaar
03-03-2022

Uitstekende service. Uitermate vriendelijk.

H. Hensing
03-03-2022

Goede, betrouwbare service.

M.J.J. L
16-02-2022

A. B
16-02-2022

Goede service Ik ben tevreden met deze dealer. Je word aangenaam behandeld en afspraken worden nagekomen.

P. van Beek
09-02-2022

Van Haasteren Leiderdorp is een topbedrijf! Deskundig, betrouwbaar en klantvriendelijk. Ik kom al jaren bij dit bedrijf.

Toyota eigenaar
05-02-2022

Top dealer - Heldere prijsopgave vooraf - Tijdens het onderhoud telefonisch op de hoogte gehouden van materiaalkosten en de inspectie - Eerlijke service; Geen onnodige reparatie als de klant daar niet om vraagt en de dealer het niet nodig acht - Snelle afhandeling van de reparatie en conform afspraak - Mogelijkheid voor een leenauto

RA van Gessel
04-02-2022

Een verademing in vergelijk bij toyota Den-Haag of Zoetermeer Je ziet hier de betrokkenheid van de eigenaren voor een zo groot mogelijke klantvriendelijkheid.

J. van Kleef
21-01-2022

Goede service Ik ben tevreden over de service, de vriendelijkheid en de transparantie! Ook al heb ik een kleine en inmiddels 8 jaar oude auto

Toyota eigenaar
05-01-2022

Al jaren lang zeer tevreden over de goede en eerlijke service Fantastisch dat er nog autobedrijven zoals van Haasteren bestaan. Hier wordt je als klant echt goed geholpen en wordt onze auto al jaren perfect onderhouden. Er wordt goed met je meegedacht als klant en er zijn nog nooit onnodige reparaties uitgevoerd. Ik hoop nu wel dat er snel een goede volledig elektrische auto van Toyota komt want dat zou de perfecte opvolger voor onze huidige Prius zijn.

Eveline
30-12-2021

Goede service Ik kom al jaren bij Van Haasteren tot grote tevredenheid. Ze zijn klantvriendelijk en staan je met raad en daad terzijde.

J.R. Gorlee
30-12-2021