9,1
996 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,1

996 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer klantvriendelijk, spontane en uitgebreide uitleg van de monteur over een gestelde vraag, snelle service (2 monteurs). Je voelt je welkom.

A. van Beek (Nieuwkoop)
14-01-2021

Uitstekende service en deskundige reparaties.

Drs. A. Serlie (Oegstgest)
14-01-2021

Top hulp/advies/service.

M.Eriksen (Aalsmeer)
14-01-2021

Betrouwbaar. Deskundig. Informatief. Correct. Alles naar verwachting.

Mevr. M. Eggen (Groningen)
11-01-2021

Als van ouds een vertrouwd en goed adres.

Mevr van der Voorn
11-01-2021

Goede service en zeer tevreden over alles.

Mevr. Brekelmans (Leiden)
11-01-2021

Prettige ongedwongen sfeer. De verkoper stond ons vriendelijk te woord zonder opdringerig te zijn.

Mw M. Dubbeldeman (Leiden)
07-01-2021

Mijn Yaris was niet goed schoongemaakt. Tussen de voorstoelen lag nog veel stof. En de wielkasten waren ook niet goed schoongemaakt.

Walter van der Meer (Leiden)
04-01-2021

Uitstekend in woord en daad.

Dhr P. Pijnnaken (Leiden)
04-01-2021

Betrouwbare garage. Goede service, eerlijke informatie en toelichting over de kosten. Het personeel is altijd vriendelijk en hulpvaardig.

Dhr. Chang
04-01-2021

Een bedrijf waar je als klant wordt behandeld. Niets is te veel.

JanFL de Waal (Zwijndrecht)
28-12-2020

Men is altijd vriendelijk en voorkomend. Ik word gebeld voor ewn autobeurt. Beurten worden correct en conform uitgevoerd. Showroom is Prettige wachtruimte. Wordt altijd keurig geïnformeerd over de extra werkzaamheden!

Aafke Benes (Leiden)
28-12-2020

Goede service, betrouwbaar, goede informatievoorziening, vriendelijk personeel.

E. van Biemen (Leiden)
17-12-2020

Ik ben uitermate tevreden over de behandeling door het personeel. De werkzaamheden worden altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd.

M. Plugge
16-12-2020

Goede dealer, met een transparante en eerlijke bedrijfsvoering. De service is uitstekend.

B Bavelaar
16-12-2020

Vriendelijk en goede service.

MC 'B (Leiden )
10-12-2020

Auto was niet meer in staat te rijden. (Afgebroken aandrijfstang) Ondanks dat ik geen Toyota Eurocare heb, is de auto voor mijn deur opgehaald. De volgende dag was hij al weer gerepareerd. Bovendien wordt meegedacht over de kosten. Een nieuwe, originele aandrijfstang is relatief duur voor een auto van 13 jaar oud. Advies om een imitatie te gebruiken daarom overgenomen met lagere kosten tot gevolg.

Marco van Gijzen (Leiderdorp)
10-12-2020

Ik vind Toyota een goed merk. En Garage Van Haasteren is een prettig bedrijf met kundige en vriendelijke medewerkers. Al veel jaren zijn het voor een groot deel dezelfde medewerkers , hetgeen een positief teken is. Daardoor kom je binnen als een bekende.

Jan Klerks (Leiden)
10-12-2020

Er was een misverstand over het kunnen wachten op de (kleine) onderhoudsbeurt, maar er werd meteen een oplossing gevonden.

J.R.de Groot (Noordwijk)
10-12-2020

Prima garage, deskundig en prettige mensen.

Jan van Dijk
10-12-2020

Deskundig en klantvriendelijk personeel, prettig bedrijf.

J.A. Fortuin
10-12-2020

Bij Van Haasteren Motors B.V. krijgt u een volledig persoonlijke en tegelijkertijd zakelijke behandeling.

dhr. K. Chocolaad
03-12-2020

Sedert 40 jaar tevreden, betrouwbaar, klant gericht en meedenken.

J. Janssens
27-11-2020

Al 34 jaar een heel tevreden klant bij deze vestiging want al jaren woon ik elders maar rij nu zelfs nog vanaf Amsterdam graag naar deze dealer voor onderhoud aan mijn Toyota; fijne medewerkers met kennis en klantgerichtheid, kundige monteurs, kortom voor mij een vertrouwd adres!

Marga Saul (Amsterdam )
23-11-2020

Prettige afhandeling, vriendelijk personeel.

Wim van Es (Leiden)
19-11-2020

Een 10 is een soort eindpunt dat bereikt is. Dat kan betekenen dat men een verzadigpunt heeft bereikt en spreekwoordelijk tot stilstand komt. Daarom een 9. Voor mij mag die gelezen worden als een 10.

W.J. Rensen (Leidschendam)
19-11-2020

Klantvriendelijk en ter zake kundig.

Mw. G. Schoemaker (Leiderdorp)
19-11-2020

Van Haasteren is een prima bedrijf. Men is altijd bereid om je bij vragen snel te woord te staan en te helpen.De kosten van een beurt voor de auto zijn helder. Het personeel aan de balie is vriendelijk en in de werkplaats vakkundig. Kortom: ik ben heel tevreden.

H. Visseren (Leiderdorp)
16-11-2020

Bij van Haasteren word met je meegedacht. Niet de verkoop staat voorop maar de tevredenheid van de koper.

Han Kapsenberg (Leiderdorp)
12-11-2020

Goede service en zeer vriendelijke mensen. Denken met je mee.

Josephine Stouten (Leiderdorp)
12-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.