9,2
1.127 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,2

1.127 beoordelingen

Filter

D. S
22-01-2023

Ervaringen bij van Haasteren, eerste beurt Vriendelijke en behulpzame ontvangst, deskundige toelichting bij auto verzekering

Toyota eigenaar
23-12-2022

Betrouwbaar Altijd prettige benadering en gesprekken ongeacht de reden van bezoek. Zowel garage als personeel bieden vertrouwen en veiligheid.

Toyota eigenaar
22-12-2022

Persoonlijk goede service Perfect behandeling, goede service

R.F.M. S
22-12-2022

Uitstekende service. Altijd goede service. Doe wat ze beloven. Helpen ook als je in het buitenland een probleem hebt.

T. Luijben
15-12-2022

T.G.M. O
15-12-2022

Eerlijk en zeer vertrouwend advies.Eerste klas monteurs.Zeet klantvriendelijkk Zeer en zeer tevreden.

H. H
15-12-2022

Fijne dealer Door mijn ervaring bij van Haasteren blijf ik mijn onderhoud en apk bij hun doen. Het zal dan wat duurder zijn / lijken dan een van alles wat garage. Maar onder aan de streep zal dat denk ik reuzen meevallen. Alles is keurig geregeld. Alles duidelijk uitgelegd en nemen opties door als de kosten toch wat hoger uitvallen. Daarnaast Toyota is erg betrouwbaar.

vd Beek
01-12-2022

Goed en eerlijk bedrijf Kneppers eerlijk en goed familie bedrijf voelt je er gelijk op je gemak

W. DE VOGEL
01-12-2022

van Haasteren Eredivisie toppersoneel, topvakmanschap top service, dus toyota van haasteren in eredivisie

J. Kaps.
04-11-2022

Familiebedrijf Van Haasteren levert al decennia uitstekende service. Ik heb er nog nooit een slechte auto gekocht en ben altijd zeer goed geholpen.

van den Eerenbeemt
19-10-2022

Goede service Alles keurig uit gevoerd.

Toyota eigenaar
19-10-2022

Perfecte service Ik ben erg tevreden goede service en heel vriendelijk personeel

P.A. v. H
06-10-2022

bekwaam en deskundig Uitstekend geholpen en goede uitleg over een onduidelijkheid voor mij t.a.v. de auto

C.A. van der Mije
18-08-2022

Toyota eigenaar
09-08-2022

Vriendelijk en betrouwbaar Al vele jaren een tevreden klant bij van Haasteren, ze leveren een constant product, zijn vriendelijk en betrouwbaar.

Toyota eigenaar
02-08-2022

goede service ik ben erg tevreden meer hoef je niet te zegen

Toyota eigenaar
24-07-2022

Altijd juist

J.M. Z
08-07-2022

Altijd goede service Afhandeling verloopt steeds correct

J. Doornbos
07-07-2022

Eerlijkheid Correct, vriendelijk, eerlijkheid, zij proberen niet alleen omzet te genereren en geven eerlijk advies om iets wel of niet te vervangen

R.F.M. S
07-07-2022

onderhoud komt nog vind dit niet een toepasselijke enquete, aangeien het onderhoud nog moet plaatsvinden.

F.P.J. S
05-07-2022

Welkom thuis met heel veel kwaliteit

R.A.J. P
23-06-2022

Uitstekende service Weer een erg goede servicebeurt .Vriendelijk en efficiënt.Weer heel tevreden.

Toyota eigenaar
10-06-2022

Prima service. Altijd ruimte voor een gesprekje , uitleg als ik iets wil weten en lekkere koffie ( dat is toch ook belangrijk? )

R.A. W
17-05-2022

Ramazan T. Z
12-05-2022

Betrouwbaarheid Van Haasteren is een zeer betrouwbare Toyota dealer. Men weet precies waar men aan toe is. Service is goed en klantvriendelijkheid staat bij hun hoog in het vaandel.

Toyota eigenaar
12-05-2022

Van Haasteren Toyota dealer is een goede garage Zeer vriendelijke ontvangst drankje aangeboden voelde mij prettig en ook nieuwe Toyota te zien

B. R
29-04-2022

garage met vakkundig personeel fijn personeel altijd vriendelijk zeer betrouwbaar en altijd correct nooit een probleem gehad

H. V
28-04-2022

Goed gevoel Klant is koning, vriendelijk, correct en beleefd. Duidelijk en eerlijk. Erg prettig bedrijf.

G O.
21-04-2022

Geen varrassongen, hooguit een positieve. Bij van Haasteren Motors staat de service op een hoog niveau. Meedenken met de klant is de srandaard. Aan alles kun je merken dat alle medewerkers met aandacht werken aan de auto’s èn aan de relatie net de klanten. Bij van Haasteren ben je klant en voel je je keer op keer ook klant.

J. B
21-04-2022