9,1
954 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,1

954 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Het personeel is gastvrij en geeft je de juiste aandacht. Altijd tijd voor een praatje en een aanbod voor een kopje koffie tijdens het wachten. Het personeel is attent. Het gebouw en de omgeving zijn erg netjes verzorgd.

Matthijs (Roelofarendsveen)
25-09-2020

Vriendelijke mensen, duidelijke communicatie over werkzaamheden zonder blahblah en franje en voor zover ik kan beoordelen vakbekwaam (heb ik er wel vertrouwen in).

Cor van der Mije (Leiderdorp)
25-09-2020

Jarenlange uitstekende ervaringen.

Wim Hogewonig (Leiderdorp)
21-09-2020

De directie en het personeel behandelen mij altijd zeer klantvriendelijk. Ik kan vragen stellen die altijd prettig beantwoord worden.

mevr.E.Gerrese (Leiderdorp)
21-09-2020

Alles is OK.

frankxtine (warmond)
10-09-2020

Vriendelijkheid, voorlichting, inzet.

Ivo van der Velden (Leiden)
10-09-2020

Al jaren tevreden klant. Vooral het voordelige onderhoud bij Toyota in vergelijking met diverse Europese merken die we hiervoor hebben gereden is een groot pluspunt. Daarnaast is deze dealer vriendelijk en deskundig als het gaat om het onderhoud van onze Toyota Prius. Als Toyota volledig elektrische modellen gaat leveren wordt onze volgende weer een Toyota!

Dhr. van Luijk
07-09-2020

Fantastic team, great people, easy to do business with. Hugely helpful all round and very friendly, its a true pleasure to visit the dealer. In particular one of the sales guys is worth his weight in gold, helpful, friendly, competent, patient and most of all honest! Toyota is a great brand, but he ensures that I keep coming back to Toyota.

Justus Terblanche (Langeraar)
02-09-2020

Klantvriendelijkheid is uitstekend. Daarnaast merk je dat het een hecht team is.

Ruud Stikkelbroeck (Oude Wetering)
02-09-2020

Het kontakt is vriendelijk, zakelijk en deskundig; ik heb er vertrouwen in (meer dan in vorige dealers: VW, Opel, Citroen, Ford, etc., ik rij al 56 jaar en heb heel wat auto's gehad).

an van roosmalen (Leiden)
27-08-2020

Van Haasteren is een degelijke garage waar de klanten met respect worden behandeld, dat geeft vertrouwen. Door gaan in deze trant!

Dhr. G.W.M. Lefeber (Oegstgeest)
27-08-2020

Uitstekende begeleiding bij de aanschaf van de auto, zeer deskundig en klantgericht personeel en een feestelijke overdracht van de nieuwe auto met voortreffelijke uitleg.

Ruud Claproth (Voorschoten)
27-08-2020

Betrouwbaar.

Rita van Dijk Vink (Leiderdorp)
21-08-2020

Goede ontvangst en vlotte afwikkeling, gaf een professioneel gevoel. Ook zijn de onderlinge verhoudingen binnen het bedrijf mijns inziens goed.

K. Chocolaad
17-08-2020

Omdat ik bij deze garage altijd goed en eerlijk geholpen ben, als ik door omstandigheden de auto niet kon brengen of halen werd dat door hun gedaan. Ik zou deze garage en het personeel altijd aanraden.

mevr.H.van den Bergh (Leiderdorp)
14-08-2020

alles wat uitgelegd wordt is duidelijk.

jan zoetemelk (voorschoten)
12-08-2020

Prettig bedrijf, vriendelijk personeel, werkzaamheden top.

Ellen Verbaan (Voorschoten )
12-08-2020

Prettig, zakelijk met de sfeer van een familiebedrijf.

smit
12-08-2020

Dank voor alle heldere voorafgaande gesprekken die leidden tot de aanschaf van de RAV4. We zijn erg blij met de keuze.

Pim Verra (Leiderdorp)
12-08-2020

Ben zeer tevreden. Erg klantvriendelijk.

D.Rook (Bergschenhoek )
11-08-2020

Klantvriendelijk en zeer netjes omgaan met de klant.

DHR.John van Kempen (leiden)
06-08-2020

De ervaring met deze Toyota dealer is uitermate prettig verlopen. Vooraf en tijdens de werkzaamheden ben ik helder ingelicht en de werkzaamheden zelf zijn uitstekend uitgevoerd. Mijn Prius was in goede handen. Ik ben zeer tevreden.

Mevr. Geyer (Nieuwerkerk aan den IJssel )
05-08-2020

Vriendelijk personeel, duidelijke factuur, correcte prijsopgave, alles verlopen volgens afspraak.

Guido (Oude Wetering)
05-08-2020

Werk goed uitgevoerd.

J. Doornbos (Leiden)
03-08-2020

Medewerkers zijn voorkomend, vriendelijk en geven steeds duidelijk uitleg over uit te voeren werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten. Komen er tijdens de uitvoering van de werkzaamheden reparaties aan het ligt die meer kosten met zich meebrengen wordt dit eerst met met de auto bezitter besproken. Dus je komt bij van Haasteren niet voor een verassing achteraf te staan.

FJP Schlaepfer (Leiderdorp)
03-08-2020

Prettige zaak, snelle en goede service, duidelijk over de kosten.

Ewald Ebing (Leiden)
03-08-2020

Ik had ook bij de 8 kunnen blijven. heb totaal geen klachten, ben tevreden dus vooruit een 9.

Dik Boelee (Leiden)
03-08-2020

Personeel zeer vriendelijk en sommige echt oprecht geïnteresseerd in mij. Jammer dat bij de laatste 2 aankopen de Toyota Nederland acties niet worden benoemd tijdens de verkoop en je er als klant toevallig achterkomt via tv reclame.

Marcel Roodenburg (Leiden)
31-07-2020

Klantvriendelijk, duidelijke afspraken en geen verrassingen achteraf.

Lenten
31-07-2020

Altijd betrouwbaar, vriendelijk en klantgericht.

Visbeen (Leiderdorp)
31-07-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.