9,1
920 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,1

920 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zowel bij de aankoop, als bij de afhandeling als de serviceverlening heb ik helemaal niets te wensen over.

dhr. W. de Ru
26-06-2020

Vriendelijke sfeer, prettige ontvangst, totaal niet opdringerig. Dat is de reden waarom ik mijn CHR daar heb gekocht.

Marco Zuijderwijk (Rijswijk)
26-06-2020

De afhandeling verliep heel correct, tevens de verwachte kosten voor de volgende beurt. Ik ben heel klantvriendelijk te woord gestaan. Van Haasteren Motors is voor mij een perfecte garage.

Ciska Rhijnsburger (Noordwijkerhout)
17-06-2020

Goede en zakelijke uitstraling en behandeling.

A. van der Hoek (Leiden)
10-06-2020

IJzersterk: kwalitatief heel goede auto's, een uitstekende garage, vriendelijke en servicegerichte staf.

Floris (Leiden)
03-06-2020

Klantvriendelijk, er wordt meegedacht (wachten op speciale aanbiedingen updates navigatiesysteem omdat prijzen wel erg hoog zijn).

Michael van der Zande (Leiderdorp)
03-06-2020

Duidelijke informatie, zonder verrassingen achteraf en afspraken die nagekomen worden

Ton van Schie (Leiden)
03-06-2020

Ben altijd zeer tevreden. personeel is altijd erg vriendelijk en behulpzaam en legt goed uit wat er gebeurd is met de auto.

Mw. G. Schoemaker (Leiderdorp)
29-05-2020

Familiebedrijf. Eigenaren en verkoper nemen tijd voor de klant. Informeren goed. Zijn trots op het bedrijf en het merk. Dit zijn stabiele factoren voor een bedrijf.

Gerrit van der Staak (Leiden)
28-05-2020

Zeer goede partner voor mij met mijn Toyota Prius

Louis Eggen (Leiden)
21-05-2020

Klantvriendelijk, uitstekende service en goede nazorg (wordt altijd na plusminus een week gebeld of alles naar wens is en of er nog opmerkingen zijn). Ik kom er graag.

J.A Bouwmeester.v.d.Plas (Oude Wetering)
15-05-2020

Correcte behandeling, vriendelijke ontvangst, een plezierige zaak.

Dick keij (Leiden)
14-05-2020

Je wordt meteen geholpen, hoe klein het mankement ook is. Het is ook niet van invloed of je een oude auto hebt. Als er even niemand uit de werkplaats beschikbaar is om je bandenspanning te controleren, komt iemand uit de showroom om je te helpen. Ze begrijpen goed dat je zuinig bent op je Toyota.

Annemarie Hendriks (Leiderdorp)
06-05-2020

Uitstekende service, correcte behandeling, we rijden al meer dan 30 jaar Toyota.

Dhr. Jan D de Klerk
04-05-2020

Bijna 20 jaar trouwe klant bij Van Haasteren en altijd tevreden over het resultaat geweest.

Wim Ploeg (Leiden)
30-04-2020

Super aardige en correcte mensen.

Lia Piket (Leiden)
29-04-2020

Vriendelijk, geduldig personeel.

R.J.Geers (Leiden)
23-04-2020

Goede dealer, aardige mensen, klantvriendelijk, je wordt goed geholpen. De klant is hier echt koning.

Ellen den Hollander-Holswilder (Den Haag)
23-04-2020

Vriendelijkheid, goed resultaat, meedenkend met de klant, professioneel.

Dhr. B. Ramdas (Hazerswoude Rijndijk)
17-04-2020

Echt een fijn betrouwbaar bedrijf.

H. Monster (Leiden)
17-04-2020

De klantvriendelijkheid is hoog, de service van zowel de baliemedewerkers als van de monteurs is hoog, de rekening is transparant. Je weet waar je aan toe bent. Ik rijd met een dertien jaar oude Yaris, maar ik word hier net zo gastvrij en vriendelijk ontvangen en behandeld als iemand die hier elke twee jaar een nieuwe auto komt kopen. Gewoon een erg fijn bedrijf!

Luuk Punt (Leiderdorp)
17-04-2020

Ik kom hier al vele jaren. Nooit teleurgesteld, altijd met vertrouwen en na afloop zeer tevreden.

W.J. Rensen (Leidschendam)
17-04-2020

Vriendelijk, vakkundig en prettige medewerkers.

Erna van Belkum-Maasdijk (Rijnsburg)
26-03-2020

Van Haasteren wordt door mij beoordeeld als een bedrijf dat op vriendelijke en correcte wijze een hoogstaande verkoop- en onderhoudsservice biedt.

R. Overvliet (Wassenaar )
26-03-2020

Geweldige en vriendelijke service en ter zake kundig.

carel.akemann@casema.nl
19-03-2020

Vriendelijke en deskundige begeleiding, nemen de tijd, en oplossingsgericht met geduld.

Petra Hegger (Leiden)
19-03-2020

Prettige mensen, heldere uitleg, zelfde gezichten zie ik terug.

Frank Snieder (Voorschoten)
13-03-2020

Prettige ontvangst, goede uitleg over de werkzaamheden en goed advies.

Dhr. J.H.Gombert (Leiden)
05-03-2020

Al jaren de goede en correcte behandeling bij service beurten en noodzakelijke kleine reparaties alles volgens opgave of afspraak.

Dhr. G.J.Vermont (Zoeterwoude)
28-02-2020

Eerlijke en transparante voorlichting over onderhoud en prijzen.

Marinus V. (Leiden)
28-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.