9,1
1.036 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,1

1.036 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Deskundig en klantvriendelijk personeel, prettig bedrijf.

J.A. Fortuin
10-12-2020

Bij Van Haasteren Motors B.V. krijgt u een volledig persoonlijke en tegelijkertijd zakelijke behandeling.

dhr. K. Chocolaad
03-12-2020

Sedert 40 jaar tevreden, betrouwbaar, klant gericht en meedenken.

J. Janssens
27-11-2020

Al 34 jaar een heel tevreden klant bij deze vestiging want al jaren woon ik elders maar rij nu zelfs nog vanaf Amsterdam graag naar deze dealer voor onderhoud aan mijn Toyota; fijne medewerkers met kennis en klantgerichtheid, kundige monteurs, kortom voor mij een vertrouwd adres!

Marga Saul (Amsterdam )
23-11-2020

Prettige afhandeling, vriendelijk personeel.

Wim van Es (Leiden)
19-11-2020

Een 10 is een soort eindpunt dat bereikt is. Dat kan betekenen dat men een verzadigpunt heeft bereikt en spreekwoordelijk tot stilstand komt. Daarom een 9. Voor mij mag die gelezen worden als een 10.

W.J. Rensen (Leidschendam)
19-11-2020

Klantvriendelijk en ter zake kundig.

Mw. G. Schoemaker (Leiderdorp)
19-11-2020

Van Haasteren is een prima bedrijf. Men is altijd bereid om je bij vragen snel te woord te staan en te helpen.De kosten van een beurt voor de auto zijn helder. Het personeel aan de balie is vriendelijk en in de werkplaats vakkundig. Kortom: ik ben heel tevreden.

H. Visseren (Leiderdorp)
16-11-2020

Bij van Haasteren word met je meegedacht. Niet de verkoop staat voorop maar de tevredenheid van de koper.

Han Kapsenberg (Leiderdorp)
12-11-2020

Goede service en zeer vriendelijke mensen. Denken met je mee.

Josephine Stouten (Leiderdorp)
12-11-2020

Al 45 jaar betrouwbaar en goed.

J.J.Hensing (Zwartemeer)
29-10-2020

Deskundige en prettige mensen.

Mevr. R. Bruning (Leiden)
26-10-2020

Vakmensen in autobranche die helder en klantvriendelijk communiceren. Ook in niet standaard situaties blijven de medewerkers van van Haasteren Motors het klantperspectief voor ogen houden.

Jan Blok (Leiden)
22-10-2020

Erg tevreden over de afhandeling van zowel de APK, servicebeurten en schade afhandelingen. Ons enige punt van kritiek is dat soms onze eigen instellingen van het dashboard niet altijd worden teruggezet. De laatste keer was de verlichting niet weer op "automatisch" teruggezet en reed ik de eerste avond zonder achterlicht.

Rien Vis (Leiderdorp)
22-10-2020

Vriendelijke mensen en duidelijk in de communicatie. Bij extra werkzaamheden nemen ze contact op om deze af te stemmen en bij onderhoud geven ze ook aan wat mogelijk de volgende keer gedaan moet worden. We komen er al jaren en zijn van plan dit nog lang te doen.

Dhr. Kranendonk
22-10-2020

Prima dealer. Komt solide en betrouwbaar over. Ik ben prima geholpen.

Kees Verzaal (Zoeterwoude)
22-10-2020

Je wordt er goed ontvangen. Tijd van de werkzaamheden liep niet uit. Zodoende dus niets te klagen. Super. Ook nog goede uitleg gekregen om eventueel Private lease te gaan rijden.

GFreke (Rijnsburg )
15-10-2020

Betrouwbaar, goede service, kundige monteurs en vriendelijke mensen bij de receptie.

t van leeuwen
15-10-2020

De werkzaamheden zijn geheel volgens afspraak goed uitgevoerd. Ben erg tevreden.

Jan van Schie
08-10-2020

Elk jaar voor een goede beurt, en steeds werd alles naar volle tevredenheid en stipt afgehandeld.

M.J. Kanis (Oegstgeest)
08-10-2020

Vriendelijke, vakkundige dames en heren, altijd denken in oplossingen en snel.

E.Hollebeek
08-10-2020

Goede service, net bedrijf.

JJ van der Geest (Oude Wetering )
28-09-2020

Het personeel is gastvrij en geeft je de juiste aandacht. Altijd tijd voor een praatje en een aanbod voor een kopje koffie tijdens het wachten. Het personeel is attent. Het gebouw en de omgeving zijn erg netjes verzorgd.

Matthijs (Roelofarendsveen)
25-09-2020

Vriendelijke mensen, duidelijke communicatie over werkzaamheden zonder blahblah en franje en voor zover ik kan beoordelen vakbekwaam (heb ik er wel vertrouwen in).

Cor van der Mije (Leiderdorp)
25-09-2020

Jarenlange uitstekende ervaringen.

Wim Hogewonig (Leiderdorp)
21-09-2020

De directie en het personeel behandelen mij altijd zeer klantvriendelijk. Ik kan vragen stellen die altijd prettig beantwoord worden.

mevr.E.Gerrese (Leiderdorp)
21-09-2020

Alles is OK.

frankxtine (warmond)
10-09-2020

Vriendelijkheid, voorlichting, inzet.

Ivo van der Velden (Leiden)
10-09-2020

Al jaren tevreden klant. Vooral het voordelige onderhoud bij Toyota in vergelijking met diverse Europese merken die we hiervoor hebben gereden is een groot pluspunt. Daarnaast is deze dealer vriendelijk en deskundig als het gaat om het onderhoud van onze Toyota Prius. Als Toyota volledig elektrische modellen gaat leveren wordt onze volgende weer een Toyota!

Dhr. van Luijk
07-09-2020

Fantastic team, great people, easy to do business with. Hugely helpful all round and very friendly, its a true pleasure to visit the dealer. In particular one of the sales guys is worth his weight in gold, helpful, friendly, competent, patient and most of all honest! Toyota is a great brand, but he ensures that I keep coming back to Toyota.

Justus Terblanche (Langeraar)
02-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.