9,1
920 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,1

920 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Uitstekend bedrijf met goede vakmensen en betrouwbaar.

H. de Boer (Voorschoten)
18-12-2019

Uitstekende garage. Kundige monteurs, goede communicatie en nooit vervelende verrassingen.

Erwin (Leiden)
13-12-2019

Behalve dat we het hebben over een erg goed product, is men bij dit bedrijf behalve deskundig zeer vriendelijk. Veel mensen werken er al jaren; dat is doorgaans veel-zeggend.

Jan Klerks (Leiden)
13-12-2019

Correcte service. Eerlijke voorlichting. Netjes werken. Afspraken worden nagekomen. Eerlijk en betrouwbaar. Al jarenlang betrouwbare service.

E. Poelman (Leiderdorp)
13-12-2019

goede service met duidelijke afspraken.

dr.R.L.Prevo (Den Haag)
11-12-2019

Ik kom al jaren bij Van Haasteren en zij zijn een zeer betrouwbare dealer.

Thom Luijben (Leiden)
11-12-2019

Al heeeel lang klant. Homs Jazz , Honda Shuttle(4 keer) U Toyota Prius Wagon. Altijd goed onderhoud en juiste adviezen. Complimenten

PPijnnaken (Leiden)
04-12-2019

Vakbekwaam, vriendelijk en hulpvaardig.

R.C. plasmeijer
04-12-2019

Een betrouwbaar bedrijf, jammer dat ik in het verleden een nare ervaring heb gehad.

J.R.de Groot (Noordwijk)
04-12-2019

Van Haasteren Motors B.V. en medewerkers is/ zijn zeer betrouwbaar, vakkundig, snel en netjes. Ze denken goed mee met de klant. Hun adviezen over benodigd onderhoud of vervanging van onderdelen zijn altijd waardevol gebleken en hebben mij zeker geld bespaard.

Y. Boorsma (Leiderdorp )
04-12-2019

Het geheel bij van Haasteren Motors straalt vertrouwen uit.

Kees van der Plas (Leiderdorp)
04-12-2019

Heel vriendelijk en snel service.

Vlad (Leiden)
04-12-2019

Zeer klantvriendelijk en duidelijk in uit te voeren werkzaamheden en kosten.

René Noordzij (Leiderdorp)
03-12-2019

Vlot, vriendelijk, persoonlijk, ter zake kundig

Happy Koops (Leiderdorp)
27-11-2019

Prettig contact, vakkundig advies

Dhr H. Van der Salm (Oegstgeest )
27-11-2019

eerlijk en betrouwbaar net als de auto's van Toyota

Dhr. A.M.B.H. Rooijakkers (Leiden)
27-11-2019

Prettige sfeer . Komen afspraken goed na altijd vriendelijk en klantgericht .

Sabine (Katwijk )
22-11-2019

Ik verkeerde in droevige omstandigheden waardoor ik genoodzaakt was veel en vaak lange afstanden te rijden. Garage van Haasteren stelde alles in het werk dat ik veilig van A naar B kon blijven rijden! HULDE en grote dank!

Annemarie Schuller (Leiden)
22-11-2019

Hele fijne garage met vriendelijke medewerkers. Denken met je mee. Zowel ervaring met lease auto met 30.000 km per jaar als prive auto met nog maar 5.000 km per jaar

Josephine Stouten (Leiderdorp)
22-11-2019

Reeds 39 jaar klant bij dit bedrijf. Altijd naar volle tevredenheid. Plezierig en vakkundig personeel.

Jan Heijnis (Leiderdorp)
19-11-2019

Er wordt een goede uitleg gegeven over wat er nodig is aanonderhoud van de auto.

J.Cok (Leiderdorp)
19-11-2019

Altijd professionele service en er wordt goed meegedacht met de klant. Professionaliteit en klantvriendelijkheid staan hier nog ouderwets hoog in het vaandel! Dat is pas modern!

Jan Blok (Leiden)
07-11-2019

Ik blijf graag bij mijn dealer omdat ik hier merk dat ze met mij als klant meedenken.

R.Witte-Braam (Leiden)
07-11-2019

Zeer goed geholpen bij de keuze van mijn C-HR. Top Deal.

O. de Jong (Leiden)
01-11-2019

Eindelijk weer een dealer die zijn klanten kent en die ons het gevoel geeft dat wij welkom zijn.

Hanna (Leiderdorp )
01-11-2019

Fijne garage goed geholpen door de verkoper.

Nel Bentvelzen (Voorschoten )
01-11-2019

Zelf geen verstand van, maar heb de indruk dat mijn auto heel goed verzorgd wordt. De contacten zijn heel prettig.

Rita Bruning (Leiden)
29-10-2019

Gewoon een goede garage met ervaren, vakkundig personeel. Zowel qua onderhoud als qua planning!

Paul van Paassen (Voorschoten)
29-10-2019

De mensen zijn vriendelijk, geven goede service, doen wat er afgesproken is.

J.P. van der Zwan (Teylingen)
18-10-2019

Gewoon netjes te woord gestaan.

Gerrit Freke (Rïjnsburg)
16-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.