9,1
1.001 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,1

1.001 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede ontvangst en vlotte afwikkeling, gaf een professioneel gevoel. Ook zijn de onderlinge verhoudingen binnen het bedrijf mijns inziens goed.

K. Chocolaad
17-08-2020

Omdat ik bij deze garage altijd goed en eerlijk geholpen ben, als ik door omstandigheden de auto niet kon brengen of halen werd dat door hun gedaan. Ik zou deze garage en het personeel altijd aanraden.

mevr.H.van den Bergh (Leiderdorp)
14-08-2020

alles wat uitgelegd wordt is duidelijk.

jan zoetemelk (voorschoten)
12-08-2020

Prettig bedrijf, vriendelijk personeel, werkzaamheden top.

Ellen Verbaan (Voorschoten )
12-08-2020

Prettig, zakelijk met de sfeer van een familiebedrijf.

smit
12-08-2020

Dank voor alle heldere voorafgaande gesprekken die leidden tot de aanschaf van de RAV4. We zijn erg blij met de keuze.

Pim Verra (Leiderdorp)
12-08-2020

Ben zeer tevreden. Erg klantvriendelijk.

D.Rook (Bergschenhoek )
11-08-2020

Klantvriendelijk en zeer netjes omgaan met de klant.

DHR.John van Kempen (leiden)
06-08-2020

De ervaring met deze Toyota dealer is uitermate prettig verlopen. Vooraf en tijdens de werkzaamheden ben ik helder ingelicht en de werkzaamheden zelf zijn uitstekend uitgevoerd. Mijn Prius was in goede handen. Ik ben zeer tevreden.

Mevr. Geyer (Nieuwerkerk aan den IJssel )
05-08-2020

Vriendelijk personeel, duidelijke factuur, correcte prijsopgave, alles verlopen volgens afspraak.

Guido (Oude Wetering)
05-08-2020

Werk goed uitgevoerd.

J. Doornbos (Leiden)
03-08-2020

Medewerkers zijn voorkomend, vriendelijk en geven steeds duidelijk uitleg over uit te voeren werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten. Komen er tijdens de uitvoering van de werkzaamheden reparaties aan het ligt die meer kosten met zich meebrengen wordt dit eerst met met de auto bezitter besproken. Dus je komt bij van Haasteren niet voor een verassing achteraf te staan.

FJP Schlaepfer (Leiderdorp)
03-08-2020

Prettige zaak, snelle en goede service, duidelijk over de kosten.

Ewald Ebing (Leiden)
03-08-2020

Ik had ook bij de 8 kunnen blijven. heb totaal geen klachten, ben tevreden dus vooruit een 9.

Dik Boelee (Leiden)
03-08-2020

Personeel zeer vriendelijk en sommige echt oprecht geïnteresseerd in mij. Jammer dat bij de laatste 2 aankopen de Toyota Nederland acties niet worden benoemd tijdens de verkoop en je er als klant toevallig achterkomt via tv reclame.

Marcel Roodenburg (Leiden)
31-07-2020

Klantvriendelijk, duidelijke afspraken en geen verrassingen achteraf.

Lenten
31-07-2020

Altijd betrouwbaar, vriendelijk en klantgericht.

Visbeen (Leiderdorp)
31-07-2020

Een adres voor betrouwbare en hele goede service en klantgerichtheid.

Thom Luijben (Leiden )
31-07-2020

Prettige communicatie, servicegericht.

P. Schelvis (Leiden )
30-07-2020

Van Haasteren Motors in Leiderdorp is een betrouwbaar adres. Je wordt vriendelijk geholpen met een prima uitleg van zaken. Laat eigenlijk weinig/niets te wensen over.

Richard Heij (Voorschoten)
23-07-2020

De duidelijke adviezen van de verkoper.

Theo Duivenvoorden (Voorschoten)
16-07-2020

Zowel bij de aankoop, als bij de afhandeling als de serviceverlening heb ik helemaal niets te wensen over.

dhr. W. de Ru
26-06-2020

Vriendelijke sfeer, prettige ontvangst, totaal niet opdringerig. Dat is de reden waarom ik mijn CHR daar heb gekocht.

Marco Zuijderwijk (Rijswijk)
26-06-2020

De afhandeling verliep heel correct, tevens de verwachte kosten voor de volgende beurt. Ik ben heel klantvriendelijk te woord gestaan. Van Haasteren Motors is voor mij een perfecte garage.

Ciska Rhijnsburger (Noordwijkerhout)
17-06-2020

Goede en zakelijke uitstraling en behandeling.

A. van der Hoek (Leiden)
10-06-2020

IJzersterk: kwalitatief heel goede auto's, een uitstekende garage, vriendelijke en servicegerichte staf.

Floris (Leiden)
03-06-2020

Klantvriendelijk, er wordt meegedacht (wachten op speciale aanbiedingen updates navigatiesysteem omdat prijzen wel erg hoog zijn).

Michael van der Zande (Leiderdorp)
03-06-2020

Duidelijke informatie, zonder verrassingen achteraf en afspraken die nagekomen worden

Ton van Schie (Leiden)
03-06-2020

Ben altijd zeer tevreden. personeel is altijd erg vriendelijk en behulpzaam en legt goed uit wat er gebeurd is met de auto.

Mw. G. Schoemaker (Leiderdorp)
29-05-2020

Familiebedrijf. Eigenaren en verkoper nemen tijd voor de klant. Informeren goed. Zijn trots op het bedrijf en het merk. Dit zijn stabiele factoren voor een bedrijf.

Gerrit van der Staak (Leiden)
28-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.