9,1
965 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,1

965 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Super aardige en correcte mensen.

Lia Piket (Leiden)
29-04-2020

Vriendelijk, geduldig personeel.

R.J.Geers (Leiden)
23-04-2020

Goede dealer, aardige mensen, klantvriendelijk, je wordt goed geholpen. De klant is hier echt koning.

Ellen den Hollander-Holswilder (Den Haag)
23-04-2020

Vriendelijkheid, goed resultaat, meedenkend met de klant, professioneel.

Dhr. B. Ramdas (Hazerswoude Rijndijk)
17-04-2020

Echt een fijn betrouwbaar bedrijf.

H. Monster (Leiden)
17-04-2020

De klantvriendelijkheid is hoog, de service van zowel de baliemedewerkers als van de monteurs is hoog, de rekening is transparant. Je weet waar je aan toe bent. Ik rijd met een dertien jaar oude Yaris, maar ik word hier net zo gastvrij en vriendelijk ontvangen en behandeld als iemand die hier elke twee jaar een nieuwe auto komt kopen. Gewoon een erg fijn bedrijf!

Luuk Punt (Leiderdorp)
17-04-2020

Ik kom hier al vele jaren. Nooit teleurgesteld, altijd met vertrouwen en na afloop zeer tevreden.

W.J. Rensen (Leidschendam)
17-04-2020

Vriendelijk, vakkundig en prettige medewerkers.

Erna van Belkum-Maasdijk (Rijnsburg)
26-03-2020

Van Haasteren wordt door mij beoordeeld als een bedrijf dat op vriendelijke en correcte wijze een hoogstaande verkoop- en onderhoudsservice biedt.

R. Overvliet (Wassenaar )
26-03-2020

Geweldige en vriendelijke service en ter zake kundig.

carel.akemann@casema.nl
19-03-2020

Vriendelijke en deskundige begeleiding, nemen de tijd, en oplossingsgericht met geduld.

Petra Hegger (Leiden)
19-03-2020

Prettige mensen, heldere uitleg, zelfde gezichten zie ik terug.

Frank Snieder (Voorschoten)
13-03-2020

Prettige ontvangst, goede uitleg over de werkzaamheden en goed advies.

Dhr. J.H.Gombert (Leiden)
05-03-2020

Al jaren de goede en correcte behandeling bij service beurten en noodzakelijke kleine reparaties alles volgens opgave of afspraak.

Dhr. G.J.Vermont (Zoeterwoude)
28-02-2020

Eerlijke en transparante voorlichting over onderhoud en prijzen.

Marinus V. (Leiden)
28-02-2020

Als ik in de garage kom, is de herkenning een belangrijk element, omdat dit vertrouwen geeft, ook omdat ik altijd te maken krijg met het personeel dat ik ken.

H.C. Verbeek (Oude Wetering)
26-02-2020

Fijne garage en prima service

Marco
25-02-2020

De auto werd volgens afspraak opgehaald en ook weer teruggebracht , bijzonder prettig ,omdat ik rolstoelgebonden ben. Op een dag dat de auto privé niet gebruikt hoeft te worden is dat prettig!

R. Van Diepen (Leiderdorp)
19-02-2020

duidelijk informatie , aanbieden vervangend vervoer, telefoontje over gevonden mankementen, duidelijke info Prettig kontact met personeel over de gedane werkzaamheden en de rekening.

Mevr. Moors (Leiden)
18-02-2020

Het is een heel net en correct bedrijf.

Dhr N. de Jong
18-02-2020

Vriendelijke benadering, prima vakwerk

Frans Claas (Leiderdorp)
05-02-2020

ik heb goede ervaringen.

frank sellies (warmond)
05-02-2020

Hoge prijzen en had afspraak in de ochtend en werd pas laat in de middag geholpen ook waren er dingen vervangen die niet hoefde.

Mvr poeliejoe (Leiden)
05-02-2020

Ze verkopen je geen reparaties die niet nodig zijn. Vriendelijke service.

Mevr. Janssen (Leiden)
04-02-2020

Het personeel is vriendelijk en niet opdringerig.Als ik door de showroom loop is er meestal een verkoper die een praatje komt maken.Heerlijk vrijblijvend en zonder poeha.Het personeel is vriendelijk en attent.Zeer plezierige omgeving

Matthijs Udo
31-01-2020

Vriendelijk en deskundig personeel. Alles voldoet aan mijn verwachtingen.

Hans Verheijen (Leiderdorp)
29-01-2020

Zeer vriendelijk personeel.Staan altijd voor je klaar.Denken mee.Goede service.

Bram Cats
29-01-2020

Kom er al jaren. Word altijd tot tevredenheid behandeld.

Mevr. S. Bodijn (Oegstgeest)
29-01-2020

Vriendelijk personeel. Goede service. Nooit het gevoel dat men onbetrouwbaar is.

John Holleman (Lisse)
29-01-2020

als klant wordt je ter zake geholpen, men is zeer vriendelijk en correct; goede service

Wim Dechering (Leiden)
29-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.