9,2
1.183 beoordelingen
1140_TO_bZ4X_Headervisual_1920x1080_3

10 jaar batterijgarantie

Dat is de zekerheid van Toyota

Goed nieuws voor kopers én eigenaren van een batterij elektrische Toyota. Toyota biedt nu 10 jaar garantie¹ op jouw auto én op de (tractie)batterij². Deze garantie geldt voor de Toyota bZ4X, Proace Electric en de Proace City Electric. Dat is de zekerheid die je van ons gewend bent.

Voor alle Toyota rijders

We geven op elke Toyota tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer¹ en zelfs tot 300.000 kilometer op de batterij² van een batterij elektrische Toyota. Of je nu de eerste eigenaar bent of de derde, je krijgt tot 10 jaar garantie zolang jouw auto bij Toyota in onderhoud is. Na elke onderhoudsbeurt wordt er voor een jaar garantie afgegeven, totdat jouw auto 10 jaar is! Iedereen is welkom bij de Toyota dealer. Kom langs voor onderhoud en verzeker jezelf ook van deze garantie.

1140_TO_bZ4X_spotlight-rechts_1920x1080_2
1140_TO_bZ4X_spotlight-links_1920x1080_1
Hoe werkt 10 jaar garantie op de (tractie)batterij?

Tot 10 jaar garantie op de tractiebatterij; een prettige zekerheid als je Toyota rijdt. En de garantie geldt niet alleen bij mankementen, maar ook bij degradatie. Degradatie is het teruglopen van de batterijcapaciteit na verloop van tijd. Wij bieden tot 10 jaar garantie op de batterij (tot 300.000 kilometer) en tot 70% van de oorspronkelijke netto batterijcapaciteit.

Bij mankementen is de fabrieksgarantie op de batterij standaard 5 jaar (tot 100.000 kilometer). Voor degradatie geldt - tot 70% van de oorspronkelijke netto batterijcapaciteit - een fabrieksgarantie van 8 jaar (tot 160.000 km).

Jouw auto komt in aanmerking als:
Je hebt onder andere garantie op:
 • Motor of elektromotor
 • Remsysteem
 • Brandstofsysteem
 • Koelsysteem van de motor
 • Versnellingsbak
 • Airconditioning
 • Elektrische systemen, zoals de boordcomputer en parkeersensoren
 • De EV-tractiebatterij van een elektrische Toyota²
 • De brandstofcel bij een waterstof elektrische Toyota
Wat valt er onder andere niet onder de garantie:
 • Slijtage, zoals banden, remschijven en ruitenwissers
 • Onderdelen die periodiek vervangen moeten worden, zoals 12v startaccu’s en filters
 • Verlichting, lampen, gloeilampen
 • Interieur van (stoel)bekleding en stuurwiel
 • Schade, zoals krassen en deuken
 • Degradatie (slijtage) van de EV-tractiebatterij (tot 70% van de netto batterijcapaciteit)
Plan jouw afspraak
toyota-10-jaar-garantie-555x249
10 jaar garantie

Op een Toyota kunt je bouwen. Hij brengt je overal, door weer en wind. Dat geeft een vertrouwd gevoel, maar we gaan nog een stap verder. Vanaf nu geven we op iedere Toyota tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer². Zo kun je je vol vertrouwen richten op de dingen die belangrijk voor je zijn, zonder stil te hoeven staan bij jouw auto.

Ontdek meer

* Disclaimer 
¹ Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.

² Toyota biedt tot en met 10 jaar garantie (max. 300.000 km) op de EV-tractiebatterij tot 70% van de oorspronkelijke netto batterijcapaciteit. Uitsluitend van toepassing op batterij elektrische modellen. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Tot nader order: informeer bij jouw verkoper naar de voorwaarden.

³ 5 jaar garantie bestaat uit 3 jaar Toyota fabrieksgarantie en 2 jaar Toyota Extra Care met een maximum van 200.000 kilometer. Toyota Extra Care is gelijk aan de fabrieksgarantie, exclusief slijtagegevoelige onderdelen, body- en lakwerk, interieur, accessoires en ornamenten. Dit aanbod geldt alleen op Toyota’s geleverd door Louwman & Parqui B.V. of de officiële Toyota dealers in Nederland, die geleverd zijn vanaf 19-12-2019. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.