9,2
1.183 beoordelingen
haasteren-1140x380.jpg

Ons bedrijf

Welkom bij van Haasteren Motors B.V.

Autobedrijf van Haasteren is Toyota dealer, sinds 1978 gevestigd aan de Touwbaan 22 in Leiderdorp, op het industrieterrein de Baanderij. Sinds 2010 zijn wij als bedrijf "Erkend Duurzaam" . In 2014 werd de Leiderdorpse ondernemersprijs gewonnen.

Het pand werd in 2015 grondig verbouwd. De huidige activiteiten zijn ;

Verkoop van nieuwe en gebruikte auto's zowel aan particulieren als aan zakelijke gebruikers en leasemaatschappijen, ook private lease.

Verkoop van onderdelen en accessoires.

Onderhoud en reparatie van alle merken auto's, aircoservice en inbouw van alle auto accessoires.

Wij verhuren allesdragers, skiboxen en sneeuwkettingen.( Zie hieronder ). Tevens doen wij zelf in eigen huis ook schadereparatie, plaatwerk en spuitwerk aan alle merken auto's , ruitvervanging en glasreparaties. Wij zijn als schadehersteller aangesloten bij Schadegarant en Achmea.Wij zijn aangesloten bij de Bovag. Verder hebben wij een tankstation waar u met uw bankpas, creditcard ( Visa en Mastercard) Multitankcard en Travelcard dag en nacht benzine en diesel kunt tanken, en tijdens onze openingstijden ook een Carwash kunt gebruiken.

Ook verkopen wij gasflessen van Primagaz ( zie hieronder ). Als lokale onderneming zijn wij op een duurzame manier bezig met zowel onze klanten als onze omgeving. Als een echt familiebedrijf zijn wij gericht op langlopende prettige relaties met klanten en willen er voor zorgen dat u zich bij ons geen nummer voelt.

Verhuur artikelen, Skiboxen, allesdragers en sneeuwkettingen

Wij verhuren Skiboxen, allesdragers en sneeuwkettingen. Onderstaand vind u ons assortiment met de huurprijzen per dag. Voor de skiboxen en allesdragers geldt dat deze ook voor u gemonteerd worden. Om te reserveren is het handig om te bellen met ons magazijn op tel. nr. 071-5895000.

sneeuwkettingen.png

Sneeuwkettingen hebben wij in vele maten in het assortiment voor verhuur. De kosten hiervoor zijn 3,- euro per dag. Om te reserveren hebben we uw exacte bandenmaat nodig.

bagagebox..jpg

Wij hebben 10 skiboxen in verschillende maten in de verhuur. Inclusief de allesdragers die u nodig heeft om het op uw dak te monteren zijn de kosten voor de huur 10,- euro per dag. Wij monteren het dan ook voor u op de auto. Voor reservering is het handig om even te bellen met de medewerkers van het magazijn op tel. nr. 071-5895000.

Magazijn 005.JPG

Wij verhuren allesdragers voor de meeste Toyota modellen van de laatste bouwjaren. Huurprijs voor een set allesdragers is 5,- euro per dag.

Gasflessen

Wij verkopen gasflessen van het merk Primagaz. Heeft u al een fles dan kunt u deze omruilen voor een volle tegen betaling van de vulling. Heeft u nog geen fles dan betaalt u de eerste keer ook statiegeld voor de fles. Alle prijzen zijn inclusief BTW

Gasfles Grijs

Gasfles Primagaz Grijs 10.5 kg gas. Zware stalen fles. Kosten Gasvulling 49,82 . statiegeld 20.00 euro.

Easy Blue Plus

Gasfles Primagaz Easy Blue Plus, 6 kg. gas. Deze fles is van lichtgewicht staal met een kunststof kraag. De ideale fles voor de barbecue. Kosten vulling; 50,60 euro , statiegeld = 25,- euro.

Easy Blue XL

Gasfles Primagaz Easy Blue XL. 9.5 kg. gas. Deze fles is van lichtgewicht staal met een kunststof kraag. Kosten vulling ; 59,48 euro . Statiegeld 35,- euro.

BP light 5 kg

Gasfles BP licht. 5 kg gas. Dit is een lichtgewicht kunststof gasfles. Kosten vulling ; 37,47 euro, Statiegeld ; 47.50 euro

BP licht 10 kg

Gasfles BP licht 10 kg gas. Dit is een lichte kunststof gasfles . Kosten vulling ; 56,19 euro , statiegeld ; 47.50 euro