9,2
1.183 beoordelingen
Terug naar overzicht
02_ExtraavontuurlijkeToyotaCorollaTREK1600x9002.jpg

Toyota Corolla Trek: extra avontuurlijk

Per direct te bestellen bij de Toyota dealer

Met de Corolla TREK introduceert Toyota de vierde telg in de Corolla familie. Het model is het resultaat van een exclusieve samenwerking met Trek Bicycle, één van de populairste fietsproducenten ter wereld, en werd speciaal ontworpen voor mensen met een avontuurlijke levensstijl. Je bestelt ‘m nu vanaf 32.495 euro.

Trek Ruime bagageruimte

De Corolla TREK is ontstaan in samenwerking met Trek Bicycle: wereldwijd één van de populairste fietsfabrikanten die jaarlijks meer dan 1,5 miljoen fietsen verkoopt. In deze avontuurlijke versie van de Corolla is de bodemversie ten opzichte van de normale Corolla met 22 mm toegenomen. Kunststof beschermingsplaten en een bagageruimte van 598 liter maken ‘m uitermate geschikt voor echte avonturiers die graag op pad gaan. Zij kunnen kiezen uit twee hybride versies: een 1.8 Hybrid met 90 kW/122 pk en een sterkere en zuinige 2.0 High Power Hybrid met 132 kW/180 pk, allebei standaard geleverd met een automatische transmissie.

04_ExtraavontuurlijkeToyotaCorollaTREK1140.jpg
Avontuurlijke details

Standaard is-ie voorzien van unieke 17-inch lichtmetalen velgen, kunststof beschermplaten aan de voor- en achterzijde, TREK instaplijsten, privacy glas achter, mistlampen voor, automatische inklapbare buitenspiegels, diffuser voor en achter en een kicksensor voor de achterklep. Bruine accenten met houten inleg, het Toyota Touch 2 Go Plus navigatiesysteem met 7-inch digitaal instrumentenpaneel en spraakbesturing: ook in het interieur van de Toyota Corolla TREK ontbreekt het niet aan details die naadloos aansluiten op een avontuurlijke levensstijl.

03_ExtraavontuurlijkeToyotaCorollaTREK1140.jpg
Per direct te bestellen

De vierde telg in de Corolla familie is vanaf nu te bestellen bij de Toyota dealer met de keuze uit de twee eerder genoemde hybride aandrijflijnen. De 1.8 Hybrid is te koop vanaf 32.495 euro en de 2.0 High Power Hybrid vanaf 34.995 euro. Operational lease kan vanaf een tarief van 419 euro per maand.

01_ExtraavontuurlijkeToyotaCorollaTREK1140.jpg
Download prijslijst Inschrijven Toyota nieuwsbrief