9,2
1.183 beoordelingen
switch-1140x380.jpg

Hét moment om te switchen

Nu tijdelijk tot € 3.000,- bovenop de inruilwaarde

Tijdens de Toyota Switch Dagen is er voordeel waar iedereen blij van wordt. Of u nu gaat voor de nieuwste generatie Hybrid of een 100% elektrische bedrijfswagen. U bespaart op brandstof, CO2-uitstoot én krijgt tijdelijk tot € 3.000,- extra. Bóvenop de inruilwaarde. Dat is nog eens mooi meegenomen. Benieuwd naar uw switchvoordeel? Doe direct de kentekencheck of vraag een bedrijfswagen offerte aan!

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

Wat kunt u verwachten?
  • Direct uw inruilwaarde

  • 100% vrijblijvend

  • Vanuit officiële Toyota dealer

Switch ook naar een bedrijfswagen

De Toyota Switch Dagen zijn ook het moment om te switchen naar een nieuwe bedrijfswagen. Ga voor de Toyota Proace en krijg tot maar liefst € 1.250,- extra bovenop de inruilwaarde. Met de vele uitvoeringen en maatwerkmogelijkheden is er altijd een Proace die bij uw werk past. Wat is uw ideale Proace? De veelzijdige Proace, de Proace City of 100% elektrische Proace Electric. Op de Proace Electric ontvangt u nu ook nog eens tot € 5.000,- subsidie. Benieuwd hoe voordelig u switcht? Ontdek het volledige aanbod en vraag meteen een offerte aan.

switch-sl1-555x249.jpg
Ontdek het volledige aanbod
switch-showroombezoek-555x249.png
Bezoek onze showroom op afspraak

In verband met het coronavirus zijn onze showrooms op afspraak geopend. Daarnaast kunnen wij ook op afstand veel voor u betekenen, via bijvoorbeeld telefoon, videoverbinding of e-mail. Wij kunnen u van extra beeld- en videomateriaal voorzien als u interesse heeft in een specifiek voertuig. Onze dealers helpen u graag, waarbij ook een auto inruilen geen probleem is. Een proefrit maken is op afspraak mogelijk bij de dealer en kan eventueel in overleg aan huis plaatsvinden. De verkoper kan alleen niet meerijden tijdens de proefrit. We nemen natuurlijk alle nodige maatregelen voor uw en onze veiligheid.

Plan uw showroombezoek
Disclaimer

Actieperiode loopt van 22-03-2021 t/m 30-04-2021 (uiterste registratiedatum 30-06-2021). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Extra inruilwaarde is niet geldig i.c.m. Private Lease. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw Toyota dealer naar de voorwaarden.