9,1
1.077 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,1

1.077 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

heel fijn geholpen door de verkoper, goede informatie en er werd veel tijd en aandacht aan de verkoop besteed.

Anoniem
19-11-2014

Vriendelijkheid, eerlijkheid en flexibel

Anoniem
18-11-2014

deskundig, klantvriendelijk, behulpzaam

Anoniem
27-10-2014

omdat wij al jaren bij deze garage komen en uitermate tevreden zijn over alle facetten

Anoniem
27-10-2014

zeer correct , klantvriendelijk deskundig in alle opzichten ; zij proberen het voor de klant zo goed mogelijk steeds in orde te maken ; zeer klantgericht

Anoniem
27-10-2014

Het is een goede dealer, het kan altijd nog net een stapje beter om klanten tegemoet te komen in prijsstelling of andere klantvoordelen.

Anoniem
27-10-2014

bETROUWBAAR EN VAKKUNDIG

Anoniem
21-10-2014

Vriendelijk, deskundig, afspraak is afspraak.

Marco van Gijzen (Leiderdorp)
21-10-2014

Zijn zeer tevreden over deze dealer daarom komen wij hier al zo'n 45 jaar als het niet langer is!!!

Mw.M.Zee (Leiderdorp)
21-10-2014

Betrouwbaar; levert kwaliteit; bekwame en vriendelijke medewerkers.

Anoniem
21-10-2014

betrouwbaar, hulpvaardig, meedenkt, vriendelijk

erna van belkum-Maasdijk (Rijnsburg)
20-10-2014

De service is uitstekend, het personeel is klantvriendelijk.

H. van Hartevelt (Leiderdorp)
16-10-2014

Ik ben zeer tevrede met MIJN GARAGE

Kees (Leimuiden)
15-10-2014

Vriendelijk,behulpzaam,geduldig, duidelijk

Anoniem
15-10-2014

Niets op aan te merken gewoonweg prima service

Anoniem
14-10-2014

Ik ben al jaren zeer tevreden over deze dealer.

M. Lugtenburg (Leiden)
14-10-2014

prettig contact met alle medewerkers van Van Haasteren

Frans van der Mark (Leiden)
13-10-2014

Naar tevredenheid geholpen.

Anoniem
09-10-2014

vriendelijk en zeer behulpzaam, kleine kanttekening, op de checklist stond de stand van de bestuurderstoel onthouden en later terugzetten, dit is echter niet gebeurd.

Dhr. R. van Noije (Leiden)
08-10-2014

Ik vind van Haasteren een prettige garage. Men werkt snel en men heeft een goede service. Verder vind ik de factuurbedragen mee vallen.

Anoniem
08-10-2014

een goed adres

Anoniem
08-10-2014

attentheid, correcte behandeling, afspraken duidelijk en worden nagekomen, meedenken, service

Anoniem
08-10-2014

Ik ben al jarenlang trouwe klant, de medewerkers bij de dealer zijn altijd heel klantvriendelijk en service gericht.

Anoniem
08-10-2014

Prima klantenservice, werken klantgericht, nemen de tijd en zijn eerlijk over de kosten.

Anoniem
02-10-2014

Stipt, vriendelijk, professioneel, goede prijs-kwaliteitverhouding.

Jeroen Kanis (Oegstgeest)
01-10-2014

klantvriendelijkheid, begrip voor "domme" vragen, geen haast, accuratesse, duidelijke uitleg,

regine sies-scholte (leiden)
01-10-2014

De auto was snel klaar.

B van Sandijk (Leiderdorp )
30-09-2014

Goed; vriendelijk ; prijs etc. heb in ieder geval niet ene aanmerking en zo, ja zou ik dat eerst met hen bespreken. Merk is trouwens altijd al goed. Onze vorige toyota ( corolla ) rijdt nu nog steeds in Frankrijk ; komt netjes alle keuringen door : 0ngeveer 25 jaar oud op een stand van : 240.000 km. !!!!

Cortenbach (Zoeterwoude)
30-09-2014

toyota bevalt al jaren prima. Nog nooit pech gehad. In contact met garage altijd goed geholpen. Niet alleen bij de onderhoudsbeurten maar in het verleden ook tweemaal nadat er schade veroorzaakt was aan de auto. Juist dan ook fijn als het snel en deskundig wordt opgelost.

Anoniem
29-09-2014

klantvriendelijk en behulpzaam

Anoniem
23-09-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.