9,1
1.068 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,1

1.068 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

- zeer prettige persoonlijke bediening - het gevoel dat je niet belazerd wordt - afspraak is afspraak - goede auto's

Anoniem
08-09-2014

goede service en behandeling

Silvia Vermont (Zoeterwoude)
08-09-2014

Er valt werkelijk niets op aan te merken!

Anoniem
03-09-2014

Vriendelijke, correcte service, kennis van zaken, ook met een kleine auto ben ik een 'volwaardige' klant. Geen plotselinge kleine bijkomende kosten die twijfelachtig zijn.

Gert-Jan Paauw (Leiden)
03-09-2014

Prima service en aandacht, lekkere koffie.

Anoniem
03-09-2014

correcte behandeling, vriendelijk, goede uitleg

Mevr. J. Rompes-v.d.haar (Leiderdorp)
03-09-2014

Het team is prima. Fijne mensen, kundig en punctueel. We zijn tevreden met de dealer, de service en de auto zelf.

Anoniem
02-09-2014

de betrouwbaarheid van de firma

Anoniem
02-09-2014

Goede service, plezierige medewerkers. Geen prijsopgave van te voren.

Anoniem
02-09-2014

Je wordt goed geholpen en goed te woord gestaan.

peter hockx (leiden)
26-08-2014

Deskundigheid, klantvriendelijk, snel geholpen

JG Anker (Leiderdorp)
26-08-2014

Betrouwbaar

C. van Leusden (Wassenaar)
26-08-2014

Op school heb ik geleerd dat een tien is weggelgd voor Onze lieve Heer.

Anoniem
25-08-2014

verras ons een keer met een gestofzuigde auto

Anoniem
25-08-2014

Van Haasteren doet wat ze zegt en dat is meer dan voldoende. Verder proef je een gezellige en ontspannen sfeer in de werkplaats en de receptie. Processen kloppen en afspraken worden nagekomen.

Willem van Bork (Oegstgeest)
20-08-2014

Goede service

R van der Meer (Leiderdorp)
19-08-2014

Omdat ze altijd correct voor mij zijn geen enkele klacht , je hoeft maar iets te vragen en ze zijn er voor je ik ga ook niet naar een andere daeler.!!!!!!!!!

Mevr.Koole van den Akker. (Zoeterwoude-Rijndijk)
14-08-2014

prima service en aandacht. mogelijke verbetering is prijsopgave indicatie van te voren

Anoniem
13-08-2014

betrouwbaar en net

Anoniem
12-08-2014

Je krijgt als je er binnen loopt het idee "een goede vriend" te zijn.

W. van der Leek (Leiderdorp)
12-08-2014

Goede dienstverlening

Mevr E.M. van den Bovenkamp-Huigen (Voorschoten)
11-08-2014

Goede service en ondanks garantie wordt toch een signaal afgegeven, dat de airco niet goed functioneert. Is inmiddels gerepareerd zonder dat dit voor mij op een dure rekening kwam te staan. Chapeau.

Alex Bosma (Noordwijk)
11-08-2014

goede service, net personeel, prima en snelle hulp bij pechgevallen

Anoniem
11-08-2014

Grote mate van service en hoge mate van betrouwbaarheid. Medewerkers zijn betrokken en deskundig. Bij een kort bezoek aan bedrijf sta ik buiten naar de nieuwe AYGO te kijken. De chef werkplaats komt naar buiten wapperend met de sleutels voor het maken van een proefrit. Hoe betrokken kan je zijn?

Rob Sloos (Leiden)
07-08-2014

Vriendelijkheid en goede service

Anoniem
07-08-2014

Al jarenlange positieve ervaring met deze dealer en betrokken medewerkers.

Gerard van der Hulst (Zoeterwoude )
06-08-2014

altijd vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Ik neem aan dat ze deskundig zijn, het tegengestelde heb ik niet ervaren.

Anoniem
06-08-2014

Mw zijn erg vriendelijk, je wordt snel geholpen en er worden duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen

KW Pill (Leiden)
05-08-2014

Deze dealer is betrouwbaar, behulpzaam en de mensen zijn vriendelijk

Mevr. Krowinkel-Voorn (Leiderdorp)
05-08-2014

zeer goed in alles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anoniem
05-08-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.