9,2
1.114 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Haasteren

9,2

1.114 beoordelingen

Filter

Van Haasteren doet wat ze zegt en dat is meer dan voldoende. Verder proef je een gezellige en ontspannen sfeer in de werkplaats en de receptie. Processen kloppen en afspraken worden nagekomen.

Willem van Bork (Oegstgeest)
20-08-2014

Goede service

R van der Meer (Leiderdorp)
19-08-2014

Omdat ze altijd correct voor mij zijn geen enkele klacht , je hoeft maar iets te vragen en ze zijn er voor je ik ga ook niet naar een andere daeler.!!!!!!!!!

Mevr.Koole van den Akker. (Zoeterwoude-Rijndijk)
14-08-2014

prima service en aandacht. mogelijke verbetering is prijsopgave indicatie van te voren

Anoniem
13-08-2014

betrouwbaar en net

Anoniem
12-08-2014

Je krijgt als je er binnen loopt het idee "een goede vriend" te zijn.

W. van der Leek (Leiderdorp)
12-08-2014

Goede dienstverlening

Mevr E.M. van den Bovenkamp-Huigen (Voorschoten)
11-08-2014

Goede service en ondanks garantie wordt toch een signaal afgegeven, dat de airco niet goed functioneert. Is inmiddels gerepareerd zonder dat dit voor mij op een dure rekening kwam te staan. Chapeau.

Alex Bosma (Noordwijk)
11-08-2014

goede service, net personeel, prima en snelle hulp bij pechgevallen

Anoniem
11-08-2014

Grote mate van service en hoge mate van betrouwbaarheid. Medewerkers zijn betrokken en deskundig. Bij een kort bezoek aan bedrijf sta ik buiten naar de nieuwe AYGO te kijken. De chef werkplaats komt naar buiten wapperend met de sleutels voor het maken van een proefrit. Hoe betrokken kan je zijn?

Rob Sloos (Leiden)
07-08-2014

Vriendelijkheid en goede service

Anoniem
07-08-2014

Al jarenlange positieve ervaring met deze dealer en betrokken medewerkers.

Gerard van der Hulst (Zoeterwoude )
06-08-2014

altijd vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Ik neem aan dat ze deskundig zijn, het tegengestelde heb ik niet ervaren.

Anoniem
06-08-2014

Mw zijn erg vriendelijk, je wordt snel geholpen en er worden duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen

KW Pill (Leiden)
05-08-2014

Deze dealer is betrouwbaar, behulpzaam en de mensen zijn vriendelijk

Mevr. Krowinkel-Voorn (Leiderdorp)
05-08-2014

zeer goed in alles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anoniem
05-08-2014

Goede voorlichting en prima service

Anoniem
04-08-2014

Zeer vlot geholpen en uitvoerig in gelicht over het werk wat er gedaan is.m

R. Nienkemper (Leiden)
31-07-2014

je wordt gastvrij onthaalt, geen mening opgedrongen, je bent een persoon geen nummer, je krijgt eerlijk antwoord op je vragen, kortom zeer klantvriendelijk, duidelijk en betrouwbaar, geen verkoop praatjes.

Dhr. H.J.M.Nijmeijer (Leiden)
30-07-2014

ook met auto en klacht rijden dsn wordt die soms duidelijk

Anoniem
29-07-2014

goed

Anoniem
29-07-2014

altijd vriendelijk; behulpzaam en goede uitleg als er iets gedaan moet worden aan de auto

Ellen Verbaan (Voorschoten)
29-07-2014

vriendelijk en goed

H.Kuik (Leiden)
29-07-2014

Correct, klantgericht en klantvriendelijk

Anoniem
29-07-2014

Vriendelijk, efficiënt en vakkundig

Anoniem
29-07-2014

ik heb het volle vertrouwen dat ik een goede koop heb gedaan. Wat ik heel prettig vind is dat er een After Sale service is waar ik met mijn vragen terecht kan. Ik heb daar een inmiddels een goede ervaring mee.

Anoniem
25-07-2014

Vriendelijke behandeling en vakmensen

Frans van der Mark (Leiden)
22-07-2014

Er is een groot vertrouwen met de dealer, omdat we er al vele jaren al komen en met de ouders van deze ondernemers al zaken deden.

Dhr.Majolee (Leiden)
22-07-2014

Goede en snelle service

l.j. kerkhoven
21-07-2014

mijn tevredenheid over de benadering van de klanten. Men komt met oplossingen van de problemen

Anoniem
21-07-2014